Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 15.9.


Herra47
 Share

Recommended Posts

PK 9 km @ 6 min./km Darling Harbourissa ja Oopperataloa ympäri Sydneyssä. +26C ja aurinkoa :vrolijk_26:Westinin juoksukartta toimi.

On muuten yksi parhaista lenkkipaikoista, joissa on tullut juostua. Huomenna vähän vauhdikkaampaa, mutta taatusti samoilla nurkilla. Oli muuten mielenkiintoista huomata, että täällä on toinenkin palstalainen eli Hopeanuoli. Seppolaiset ovat kaikkialla!

Juhlivat päivällä olympiakävijöitä, oli soittokuntaa, kaupungin läpi marssia ja vaikka mitä. Kunnon kansanjuhlat. Meillä kisakävijät otetaan vastaan vähän eritavoin. Karvalakkimikki suun eteen Helsinki-Vantaalla vessojen lähellä ja kysytään: "Miksi olit noin huono?". Eivät nämä kaikki olympiavoittajia olleet.

Ja vielä yksi juttu, sunnuntaina olisi maraton täällä. Prkl, että en huomannut aikaisemmin, olisin voinut vähän sumplia matkojani ja juosta "syksyn" maran täällä.

Link to comment
Share on other sites

On tietysti hienoa kerätä maratooneja eri puolelta maapalloa, mutta jos vaan tulosta haet niin Vantaan +10C vs Sydney +26C (mahd >30C).

Syksy on edennyt niin kovaa vauhtia, että todellinen lämpötila lokakuuhun mennessä Vantaalla lienee korkeintaan +2C? :character0080:

*****************

1 h reggaeton taso 2

1 h timbaton taso 2

Tänään en ollut kuin 2 tunnilla, kun eilinen lenkki ja rankka työpäivä väsytti. Lisäksi kummallakin tunnilla oli niin haastavia kuvioita, että eiköhän siinä tullut yhdeksi illaksi ihan tarpeeksi aivojumppaa.

Perjantaina kun lähdin samoihin aikoihin tanssitunnilta, vasta Tikkurilan aseman kohdalla alkoi hämärtyä. Nyt oli tanssikoulun ulkopuolella jo hämärää ja Tikkurilassa pimeää ja kylmää -melkoinen muutos parin päivän sisällä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy