Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 14.9.2008


Larry
 Share

Recommended Posts

Palauttavaa pyöräilyä täälläkin eilisen puolikkaan jälkeen. Vauhti tosin oli vähän toisenlaista kuin Sairasella. Lähdin nimittäin metsään. Kiertelin metsäpolkuja ja tallensin puolukkapaikat kovalevylle. Kertaakaan en kaatunut, mutta kymmenkunta kertaa oli hilkulla. Sen verran liukasta oli juurakoissa ja kivikoissa sateiden jäljiltä.

Nolottaa sanoa mutta olin nyt ekaa kertaa metsähallituksen puolella vaikka hybridi on ollut pihalla jo kuusi vuotta...

Link to comment
Share on other sites

20,65 km/2:22:20/keskisyke 151/1183 kcal/6:54 min km vauhti

Hieman muunneltu reitti vanhasta marasta eli 1 x 10km (ilman Koisotietä) ja uusi mara 1 x 10,5 km plus 150 m ylimääräistä.

Lenkin teki ei-nautittavaksi tänään liian kylmä sää ja liian vähäinen pukeutuminen, jonka vuoksi palelin ihan koko lenkin ajan. Eli alaosassa sukkahousut ja ohuemmat pitkät trikoot olivat ihan ok, sen sijaan yläosan 2/3 hihainen tekninen paita, ohut juoksutakki, korvalaput ja villakäsineet olivat aivan liian vähän - jännitin niskaa koko ajan, kun hytisin kylmästä. Koska kyseessä oli kuitenkin pitkä lenkki, tarkoitus oli juosta se maksimissaan 150 sykkeillä, eikä millään vk-vauhdilla. Jouduin vain juoksemaan pikkuisen aikomaani nopeammin kylmän ilman vuoksi, yksi mittari matkan varrella näytti ainoastaan +9 astetta. Lopussa polvia alkoivat taas koskea, joka pisti mietittyämään, että ovatkohan nämä uudet Niket sittenkään ne pitkän matkan tossut?

Uutta Vantaan Maraa en ole muuten juossut vuoteen ja matkan varrella oli tapahtunut paljon muutoksia mm.vanha saippuatehdas oli purettu ja tilalle oli alettu rakentaa SovjetUnion-tyylin rumaa kerrostaloa. Paljon on vielä tietöitä ja isoja kiviä matkalla, jotka tekee 12.10.2008 juoksun haasteelliseksi. Reitti on nopea, mutta ehkä se oli tuo matkan 99% asfalttiosuus, joka aiheutti ne polvikivut.

Aion kuitenkin Pääkaupunkijuoksussa ottaa riskin ja juosta uusilla Nikeillä, siellä ei ole nimittäin tarkoitus tehdä ennätyksiä ja pakkohan on uusiin tossuihin joskus tottua kisatossuina, enhän voi koko lopun elämäni juosta vanhoilla, rikkinäisillä Asicseilla puolimaroja. Mutta jos Pääkaupunkijuoksussa ongelmia, sitten Vantaan Maralla juostaan taas Asicseilla.

Link to comment
Share on other sites

Lenkin eka puolisko meni sykemittarin häiriöiden, ja lonkankoukistajan kipujen kanssa taistellessa. Päätin tehdä erilaisen lenkin, ja juoksin LI:n kanssa Vantaan uuden maran yhdessä + n. 1.8 kilsaa tuon päälle. Alun reilut 3 kilsaa taas reippailin yssikseni. Vauhtia hidastamalla ja venyttelemällä tämä lenkki jokseenkin onnistui. Lenkin toisella puoliskolla myös sykemittari alkoi olla kamua, mutta on sen verran vääristyneet lukemat ekan puoliskon takia, että jätän ne laittamatta. Kuitenkin keskisyke jälkimmäisellä puoliskolla oli hieman yli 130, joka oli jo normaalia.

15.5 km / 1:42:03 / 6:35 min/km

p.s. Lenkit jää nyt hieman taka-alalle, ja jalat on saatava juoksukuntoon. Jotain pientä silti ensi viikolla kait, tai mistä sitä tietää ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy