Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jalkapallon MM-karsinnat


Puukäsi#13

Recommended Posts

Jos kentällä meni peli huonosti, niin sen ulkopuolella meni vielä huonommin. Parin kaverin kanssa nyt jutellut tapahtumista ennen peliä - toinen oli saanut jostain kivenmurikasta jalkaan ja toinen pullosta päähän, ja oli sitten koko ekan puoliajan paikattavana. Ja ovat ns. rauhallisia kavereita, eivätkä todellakaan mihinkään tappeluihin ole hakeutuneet.

Kovasti oli tosiaan vierasfaneja paikalla kun lenkkeilin siinä stadionin tuntumassa. Enemmän kuitenkin *****ttaa nuo suomalaiset kaljamahafanit jotka pysäköi hummerinsa ym. kaljalavansa tuonne kevyenliikenteenväylille, oli sitten siirryttävä tekemään mäkivedot tuollaiseen loivaan luiskaan hiekalle. Arvasin kyllä tuon ennakkoon mutta olihan se käytävä toteamassa.

Moisanderi oli ihan hyvä, uusia ja pelaavampia äijiä vaan sisään joukkueeseen. Vielä kun olisi valmentaja joka noudattaisi vähän kehittävämpää taktiikkaa kuin noita piiitkiä roiskuja ja omassa päässä makaamista (kun ei siellä omissa sitten kuitenkaan taito ja nopeus riitä vaikka kuinka sumputetaan). Vähän olen samaa mieltä että Hiddinkin kanssa että Suomi ei uskaltanut tarpeeksi haastaa Venäjän puolustusta. Litti ei oikein onnistunut kummassakaan pelissä ihan parhaimmilleen ja se näkyy aina tuloksessa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Katsomosta ei kyllä millään huomannut että tämä oli Suomen kotipeli. Mikäs siinä jos halutaan jo muutenkin parempaa vastustajaa vastaan myydä se viimeinenkin valtti eli kotietu pois... Kenelläkään ei tainnut käydä mielessä että Venäjä on kuitenkin kohtalaisen lähellä ja täälläkin saattaa jokunen venäläinen asua. Tällainen puuhastelu tuskin on mahdollista missään muualla kuin Suomessa :censored:

Poikani kävi ottelua katsomassa ja valitteli juuri tätä samaa asiaa.

Kun Venäjä meni 0-1 johtoon, "suomalaiskatsomossa" juhlittiin ... oli kuulemma enemmän venäläisiä kun suomalaisia... Näin ei saisi olla - kotiottelu on kotiottelu!

Link to comment
Share on other sites

Kertokaas mulle - Brasialian kannattajalle - että millä perusteilla lehdistö ja kannattajat oikeasti on kuvitelleet, että Suomi voisi päästä futiksen MM kisoihin nykyisellä kalustolla (joka on ihan ok, mutta maailmanluokan ukkoja on aivan liian vähän) kun ei ne selviä edes EMiin??

Ei millään perusteella mutta jos ei ole mitään unelmaa niin miksi edes mennä karsintoihin.

Ehkä aivan eri luokan tapaus mutta katsoitko, olisko tullut FST5:lta, kun Tanska voitti EM-kisat 1992. Tanska selvyityi takaoven kautta kisoihin ja pelaajat tuli lomalta huonokuntoisina ja voitti koko paskan. Unelma oli täyttynyt monella pelaajalla.

Link to comment
Share on other sites

Katsomossa vissiin oli hiukan rauhallisempaa, mutta ei voi kuin ihmetellä miten pahasti lipunmyynnin voi kämmätä. Nythän sieltä sai kuka tahansa käydä santsaamassa 10 lipun kertsatseja niin paljon kuin vain ehti, ja sen huomasi että venäläiset olivat hakeneet itselleen kaikki liput. Katsomosta ei kyllä millään huomannut että tämä oli Suomen kotipeli. Mikäs siinä jos halutaan jo muutenkin parempaa vastustajaa vastaan myydä se viimeinenkin valtti eli kotietu pois... Kenelläkään ei tainnut käydä mielessä että Venäjä on kuitenkin kohtalaisen lähellä ja täälläkin saattaa jokunen venäläinen asua. Tällainen puuhastelu tuskin on mahdollista missään muualla kuin Suomessa :censored:

Käsittääkseni Saksassa tai Venäjällä asuvat suomalaiset voivat ihan samalla tavalla lippuja ostaa. Jostain kuulin, että venäläisiä olisi ollut 8 000, joka tarkoittaa, että suomalaisia olisi ollut 29 000. Jos 8 000 pitää kovempaa ääntä kuin 29 000 suomalaista, niin ei kai sitä voi venäläisten syyksi pistää?

Pikemminkin voisi kysyä, miksi suomalainen jalkapallokulttuuri ja kannustaminen tarkoittaa niin usein lähinnä hautajaistunnelmaa? Jalkapallo on Venäjällä, kuten monessa muussakin maassa, todella iso laji, johon kuuluukin suhtautua fanaattisesti. Suomessa huomattavasti pienempi. Jos emme edes me kannustajat usko voittoon, niin miten pelaajat voisivat uskoa?

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kertokaas mulle - Brasialian kannattajalle - että millä perusteilla lehdistö ja kannattajat oikeasti on kuvitelleet, että Suomi voisi päästä futiksen MM kisoihin nykyisellä kalustolla (joka on ihan ok, mutta maailmanluokan ukkoja on aivan liian vähän) kun ei ne selviä edes EMiin??

Lähinnä siksi että 10 ottelun karsinnassa onnellakin(=sattumalla) on jonkinlainen merkitys. Jopa tuollasessa Venäjä-ottelussa on pieni mahdollisuus että tulos kääntyy heikommalle. Joku voisi myös kysyä miten on mahdollista että Haka on 10 ottelun jälkeen Veikkausliigan kärjessä.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Suomen suurin ongelma on se, että runkopelaajat eivät pääse pelaamaan seuroissaan tai ovat loukkaantuneita vähän väliä eli Litmanen ja Tainio, Pasanenkin kevään loukkaantuneena. Forssell, Hyypiä, Kallio ja Johansson pelaavat silloin tällöin jämäminuutteja jos niitäkään. Menestyvän maajoukkueen rungon pitäisi olla seurajoukkueissaankin vastuunkantajia.

Vaihtopenkillä olisi ollut kaksi puolustajaa, jotka voittivat viime kaudella Sveitsin ja Hollannin mestaruuden. Kumma juttu, että näiden edelle menee esimerkiksi Fulhamissa jopa viidessä ottelussa pelannut Kallio.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy