Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kotirataultra 2009


juhpe
 Share

Recommended Posts

  • Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lueskelin tosta kotirataultrasta ja se alko kiinnostaa. Ois kiva piristys talven aherrukseen. Joten, onko tietoa tuleeko ensi vuonna tuota tapahtumaa ja jos tulee niin milloin?

Mitähän mahdat nyt tarkoittaa - jonkun tietyn lenkkiporukan yhteislenkkiä, vai mitä? Kotirataahan juostaan ympäri Suomea, ja vähän kauempanakin. Sekä tammi- että helmikuussa. Sisällä ja ulkona.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

2008 oltiin mukana Saukon kanssa, mutta ensi vuonna jää väliin. Ei oikein sovi treeniohjelmaan tarkoituksenmukaisena harjoituksena, kuten tänä vuonna oli.

Mutta suosittelen erittäin lämpimästi, ja voin kertoa (omasta kokemuksestani ainakin) että maltillisella vauhdilla palautumisaika ei ollut kuin pari päivää, ja homma tuntui kaikkiaan huomattavasti kevyemmältä kuin kilpailuvauhtinen maraton.

Olin jopa hieman pettynyt, kun 42km:n jälkeen ultrataivas ei auennutkaan...:hali_knuffl_rein:

Suosittelen!:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tuota talven ilotapahtumaa tässä jo kovasti odotellaan.

Rauhallista tahtia kun viimeksi tuli pääasiassa yksikseen juostua, niin palautumiseen meni se pari päivää ja endorfiinihumala oli ihan tolkuton ja sitä kesti muistaakseni lähes puoli viikkoa. Muutamassa päivässä hoitelin kuntoon kaikki hieman huonolla tolalla olevat ystävyys- ja sukulaisuussuhteet.

:D

Link to comment
Share on other sites

Myös Esport Areenalla ja samalla kertaa sekä tammi- että helmikuun kotirataultrat+ 31.1.-1.2.2009, eli ei virallisena ajankohtana.

Näinhän se on. Taitaa jäädä "viralliset" kotirataultrat tulevana talvena väliin, ellei sitten helmikuun lenkkiä tule tehtyä into pinkeenä kaikesta huolimatta.

Link to comment
Share on other sites

Tänä vuonna juoksin kummatkin. Ensi talvena jää ensimmäinen juoksematta virallisena ajankohtana samasta syystä kuin Edwin:llä ja JussiH:lla. Helmikuuta voi harkita rauhallisena mallina, jos toipuminen on hyvä, mutta sitä lienee parempi pohtia vasta helmikuussa.

Yhtenä hyvänä vaihtoehtona juosta vähän epävirallisena päivänä Kemissä jäämaraton ja varmaan saa siihen päälle juosta sen vähän vajaa 8 km ekstraa :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Esport areenalla tiedän jo nyt nuo nylkyttäväni..ja saa tulla mukaan ken haluaa

Voisinpa tulla mukaan nylkkäämään Esporttiin. Jos toisena ajankohtana pidetään Endurancen kimppalenkki sinne myös tahdon. Iso osa vain taitaa olla 24:lla.

Mukavaa puuhaa se on ulkonakin juosta. Paras muisto kotiradalta on ehdottomasti juomaletkun jäätyminen Hki-Porvoo välillä reilun puolen matkan jälkeen. Sillon ei naurattanut mutta nyt kyllä...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy