Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Puistolan juoksu 6.9.


Recommended Posts

Huomasin että tämä sittenkin järjestetään, vaikka viime vuonna oli vielä epävarmaa. Pitääpä mennä heittämään kova treeni sinne lauantaina. Kiva melko tasainen reitti ja mukava hiekka-alusta.

Niin, viime vuonna oli tieto, että tämä varmaankin yksi Suomen vanhimmista juoksutapahtumista olisi järjestetty viimeisen kerran, mutta näkyy kyllä olevan vielä kalenterissa.

41. Puistolan Juoksu - juu, täytyy mennä hölköttämään kun viime vuonna jäi väliin flunssan takia. Tuossahan se kiertää meikäläisen vakiolenkkiuraa - Malmin kentän ympäri. Tasaista on.

Link to comment
Share on other sites

Kilometrit ja reittiopasteet oli merkattu jo eilen, kun kävin malmin kentän juoksemassa 3 x ympäri. Antakaahan lenkkareille kyytiä.

En tiedä oliko nuo järjestäjien merkit yhtään oikeissa paikoissa, kun 5 km kohdalla olin vielä tavoiteajassani, mutta sitten loppu meni aika vaikeesti ja vaikka omasta mielestäni sain siinä vaiheessa uudelleen juonesta kiinni. Loppuaika 39.00 ja matkaksihan ilmoitettiin tuo 7.63 km. Sillä irtosi naisten sarjan V palkintopytty kotiin ja onneksi vitriinissä oli vielä sille tilaa.

Ensimmäisen kilometrin menin Landorin peesissä ja se menikin ihan luontevasti 4.43. Oma mittarini kyllä piippasi km lukeman kymmenisen metriä tolpan jälkeen. GPS ei saanut siellä puiden siimeksessä ollenkaan signaalia välillä. Ylhäisessä yksinäisyydessäni sitten juosta jolkotin maaliin enkä saanut pidettyä oikein vauhtia yllä. Lopussa yksi vanhempi mies tuli selkä edellä vastaan ja siitä sai vähän kimmoketta loppukilsoille.

Se on tätä nyt. Eikä parempaan enää pysty.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Onnittelut pytystä sinnekin!

En tiedä oliko nuo järjestäjien merkit yhtään oikeissa paikoissa

...

Ensimmäisen kilometrin menin Landorin peesissä ja se menikin ihan luontevasti 4.43. Oma mittarini kyllä piippasi km lukeman kymmenisen metriä tolpan jälkeen

Ensimmäinen tolppa oli hieman liian aikaisin, mutta sen jälkeen ne oli aika tasaisesti kilsan välein. Tai ainakin mun fore sai matkaksi 7.61, eli aika hyvin täsmäisi tuohon sinun havaintoosi. Tämä Puistolan juoksu on kyllä hämmästyttävän tarkasti mitattu hölkkäkisaksi, monesti noi heitot voi olla satoja metrejä.

Oma hölkkäni meni ihan hyvin, taisin olla 4. ajalla 26.3x.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäisen kilometrin menin Landorin peesissä ja se menikin ihan luontevasti 4.43. Oma mittarini kyllä piippasi km lukeman kymmenisen metriä tolpan jälkeen.

Ite painoin ekalla kilometripylväällä väliajaksi 4:28, matkaa footpodini mukaan tuossa kohtaa 0,98 km.

Oma juoksu sujui ihan kohtalaisesti. Juoksijoita oli ihan mukavasti ja sopivaa juoksuporukkaakin kertyi kivasti 4:30 vauhtiin. Ihan täysillä ei ollut tarkoitus painaa, mutta kyllä se matka kovalta tuntui jostain nelosen paikkeilta. Turhankin kovalta tuo tuntui huomioiden sen, että vuosi sitten olin minuutin nopeampi ja silloin painoin tasan 10 kg enemmän.

Link to comment
Share on other sites

Laitetaan vielä eri pylväiden välit oman mittarin (Suunto t6 footpod) mukaan:

1. 0,98

2. 0,93

3. 1,03

4. 1,02

5. 0,96

6. 1

7. 0,99

7,63 0,68

Yhteensä: 7,59

Nämä eivät siis mitään tarkkoja ole, mutta hieman ehkä osaltaan saattavat selittää joidenkin pätkien väliaikaeroja.

Kiitokset vielä järjestäjille mukavasta tapahtumassa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy