Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 1.9


 Share

Recommended Posts

No niin. Tänään alkaa viikon kestävä lepo ja polven parantelu(yritän ainaki). Tarkoitus on harrastaa vain hyötyliikuntaa kuten työmatkat pyöräillen. Ja johonkin väliin pientä lihaskuntoreeniä mutta ei juoksu lenkkejä. Tuo :tana: polvi on nyt vaivannu jo liian kauan, pakko saada se rauhoitettua ja kuntoon. Sen jälkeen intoa täynnä kohti uusia seikkailuja. Ennen viikon lepoa paino 79kg. Katotaan miten sen käy.

Link to comment
Share on other sites

1 h Reggaeton

1 h Timbaton

1 h Parisalsa

Uusi opettaja reggaetonissa ja timbatonissa; kylläpä reggaeton olikin vaikeaa, jonkun verran eri liikkeitä kuin muilla opettajilla, kuitenkin vain 2 taso. Timbatonissa oli vivahteita Maria de los Angeles -opettajan tyylistä, onkohan käynyt saman opettajan tunneilla? Helpompaa, mutta meitä oli tänään sillä tunnilla vain 4 oppilasta.

Ensimmäinen kerta kuubalaisessa parisalsassa yli 3 kuukauteen, kun olen tanssinut koko kesän vain Los Angeles-style. Menin suoraan kolmostasoon, mutta tunti oli yllättävän helppo, olihan se kuitenkin syksyn ensimmäinen tunti.

Link to comment
Share on other sites

Pyörällä kevyet 2x23 km. Aamulla 2 astetta, pikkasen varpaat paleli kun ei saanu aikaseksi vetää noita suojuksia kenkien päälle. Takasin tullessa vilkasta Pirkkolassa ja Paloheinässä, metsämörrit oli liikkeellä, joten piti olla erityisen tarkkana ettei ajan kenenkään päälle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy