Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kiiminki maraton 27.9.2008


Recommended Posts

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jep, itelläkin ollu tuo 3.30 tavoitteena kummallakin starttikerralla tänä kesänä. Terwalla turpiin reilut 10 min. ja HCM:llä vähän alle kymppäminiittiä. Yalessa voiskii juoksennella ilman tarkkaa kellon tiirausta ja juosta vaan menemään. Tokihan ei haittaa vaikka enkka lähestyisikin maagista kolmea ja puolta tuntia...

Link to comment
Share on other sites

Tuo Virpan homma ois ollut kiinnostava. Oiskohan järjestävillä tahoilla kantsinut hieman tehdä yhteistyötä ja järkätä tapahtumat eri aikaan.

Oliskohan kannattanut tosiaan. Virpiniemen järjestäjät olisivat voineet kyllä lähestyä jo pari vuotta järjestetyn tapahtuman vetäjiä ennen kuin omansa pistivät samaan aikaan pystyyn. Ei mitään järkeä toisin sanoen. Ei maratoneja niin paljoa vielä ole, etteikö lähiseudun tapahtumien seasta olisi vapaata viikonloppua löytynyt. Syödään molempien tapahtumien kannattavuutta tällä tavalla.

Reiteiltäänhän ovat toki täysin eri tyyppisiä, joten niistä haetaan ihan eri elämyksiä ja tavoiteasettelut poikkeavat juoksijoilla varmasti paljonkin toisistaan. Toisaalta taas moni olisi varmasti innokas juoksemaan sekä nopean maratonreitin, että maastomaratonin kotiseudullaan. Mutta kun ei tuon vertaa pystytä yhteistyötä tekemään, niin ei sitten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy