Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pirkan hölkkä 5.10. 2008


Recommended Posts

Maaliin päästiin aika tarkkaan 3 tunnissa. Viime vuotisille ajoilleni jäin muutamia minuutteja, mikä ei ole ihme, kun juoksuharjoittelu on jäänyt lähes olemattomaksi. Noin 40 km olen juossut viimeisen 2 viikon aikana, ja sitä ennen keväällä huhtikuuhun asti. Pyörällä on kuitenkin tullut ajeltua reilummin, noin 7000 km kesän aikana. On se niin mukavaa tuo pyöräily, kun ei siinä hikikään tunnu. Mutta tästä eteenpäin jää pyöräily vähälle ja koko talvi yritetään taas juosta, kunnes taas kevät tulee ja juoksu jää. Täytyisi ryhdistäytyä ja juosta kesälläkin, kun kuitenkin on kova halu juosta tämä 33 km.

Kotiväen ottamia kuvia lähdöstä ja maalista noin 2.20- 3.00 aikoihin tulleista:

http://picasaweb.google.fi/pekka99/Pirkan_Holkka_5102008

Jos joku haluaa jonkun kuvan tms, niin laittakaa yv:tä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tulipas Pirkkaakin taas kokeiltua. Keli oli kyllä loistava kuten monet jo ovat todenneetkin, mutta omalla kohdalla kaikki loistavuus jäikin siihen keliin :ballchain:

Eteneminen oli alusta saakka todella tahmeaa ja hieman puolenvälin jälkeen muuttui vielä tahmeammaksi. En osaa sanoa mikä meni pieleen, mutta kerrankin sykkeet pysyivät aisoissa, mutta jalat olivat aivan tyhjät..ei vaan päässyt eteenpäin.

Niinpä päivän saldoksi jäikin n. 18 km hölkkä ja 15 km kävely/hyvin kevyt hölkkä ruskaa ihaillen ja jalkoja kiroten. Onneksi löytyi hyvä porukka, jonka kanssa edettiin viimeiset kilometrit läppää heittäen ja jalkoja manaten.

Sellainen yritys tällä kertaa, mutta matkalla tehdystä lupauksesta huolimatta..ensi vuonna taas (paremmalla valmistautumisella ja tuloksella)

Onnittelut vielä kaikille hyvän juoksun juosseille!!

Link to comment
Share on other sites

Kolmas Pirkka on takana ja kyllä oli hieno keli!!

Aikatavoitteen annoin tällä kertaa olla, mitä nyt lähteissä sanoin miehelle, että tulee yhden aikaan hakemaan, eiköhän sitä lenkkivauhdilla alle neljään tuntiin maaliin selviä. Ja selvisihän sitä. Kyllä Pirkan reitti jälleen kertoi, että liian vähän oli tullut maastossa juostua, ylämäet meinasi olla myrkkyä. Ja vaikka kilometrejä kesän aikana kertyi ihan kiitettävästi, niin vähän on ollut tasapaksua. Puoleenväliin homma sujui aika kevyesti, sitten yritin vähän kiihdyttää vauhtia ja homma meni tahmeaksi. Huoltopisteiltä nappasin mustikkakeittoa, niin alkoi taas juoksu kulkea ok, kunhan pysyi sellaisessa reippaassa lenkkivauhdissa. Päivän kunto oli siis se, että ylimääräistä vaihdetta ei ollut puristaa, mutta muutamaa viimeistä kilometriä lukuunottamatta aika tasaista menoa.

Ja olisi pitänyt kuitenkin muistaa varpaankynnet viikolla leikata. Nyt luultavasti saan ainakin yhden mustan kynnen. Lopun alamäissä jo alkoi tuntua mukavasti, kun varpaan päät osuivat tossun reunaan. Eikä tarvinnut miehen pahemmin odotella selvisin keikalta maaliin kuitenkin alle 3.45 aikaan, joten näillä treeneillä mukavasti juostu perusPirkka.

Seppolaisten miitingin onnistuin tällä kertaa missaamaan kun jäin työkaverin kanssa jutulle, mutta Jiiveen ja Markon taisin ohimennen ainakin bongata.

Link to comment
Share on other sites

Reissu meni suht hyvin. Aika parani 15minuutilla, nyt se oli 1.36:xx. Kyllä huomas kuka ei ole käyny lenkillä. Täytyy tohon tulokseen olla tyytyväinen ja ennen kaikkea siihen että pääsi vammoitta maaliin.

"Seppolaisten miitingin onnistuin tällä kertaa missaamaan kun jäin työkaverin kanssa jutulle, mutta Jiiveen ja Markon taisin ohimennen ainakin bongata."

Minä koetin kans katella seppolaisten miitingiä mutta en huomannu. En nähny suakaan missään. No minä ny en muutenkaan tunnista ketään :)

Onnea kaikille maaliin juosseille!

Link to comment
Share on other sites

Ehkä ahneella oli "piip" loppu.

Alkumatkasta innostuin hieman(?) liian kovaan vauhtiin ja 20km kohdalla tuli julmetusti ongelmia: voimat ja pistoa kylkeen, myös vatsa väänsi kovin.

Pistoa hävisi ajan myötä ja vatsakin hieman helpotti, mutta voimia alkoi palautua vähän vasta Hallilan takana... tai sitten se oli se maalin läheisyys joka pisti puristamaan kaiken.

Noh, ennätys parani viime vuotisesta kuitenkin muutamalla minuutilla vaikka yli 10min oli tarkoitus sutaista aikaa paremmaksi. 2:48 (tai jotakin). Oli maalissa niin tolkku pois etten edes kelloa stopannut. Vaan oli tiukkaa viimeiset 12-13km.

Keli oli hyvä, mutta alusta oli varsin pehmeä.

Noh, Pirkka opettaa nöyryyttä :icon_redface: ja juoksusuunnitelmassa pysymisen tärkeyttä. Ensi vuonna sitten 2:40 alle... 40v juoksun kunniaksi.

edit: ainiin... muutaman kerran oli likellä (paha) liukastuminen... onneksi taaskaan ei sattunut mitään

Link to comment
Share on other sites

Oli kyllä aivan mahtava lenkki! Luonto pisti parastaan ja jalat karamppas vasta 27 km jälkeen (koko ajan). Muuten meni ihan hyvin, mutta aikatavoitteesta jäi 15 min. En ollenkaan osannut jotenkin vauhtia määritellä tuola metsässä. Jokatapauksessa mahtava tapahtuma.

Ja joo paikoitellen oli todella liukasta.

Mukava oli myös nähdä palstalaisia. JiiVee, Annelis ja T.A? ainakin olivat lähtövaatteen alla puolituntia ennen lähtöä.

Link to comment
Share on other sites

Yllättävän hyvin meni, hieman oli alun polkuosuudet pehmeitä, muuten reitti hyvässä kunnossa.

Hyvin lähelle omaa enkkaa menin 2:35:44 kirjattiin tälläkertaa.

Emmeet parempaan olisi EHKÄ ollut, sillä en kelloa vilkuillut juuri ollenkaan.

Vauhdin muutaman autolapin aikana katsoin.

Enpä sitten tiedä kuinka lähelle vuoden -06 aikaa meni, koska en sekuntteja tuolloin jostain käsittämättömästä syystä kirjannut ! Päiväkirjassa lukee vain 1:35:xx....

Aika vajavaisella harjoittelulla siis tulos johon olen todella tyytyväinen !!!

Hyvinpä näyttää muutkin vetäneen :rockwoot:

Link to comment
Share on other sites

Mukava tapahtuma näin ekakertalaisen näkökulmastakin. Erinomainen keli ja omat varusteetkin osuivat aika "nappiin", vaikka pari kilometriä lähdöstä tuntuikin, että tuliko puettua liiaksi (lähdössä ainakin säädin huolella :undecided:).

Alusta oli välillä aika pehmeä, mutta liukkaus ei ainakaan minua haitannut. Huollot toimivat hienosti ja matkan varrella löytyi sopivia "junia" ja juoksukavereita, KIITOS.

Viimeinen vitonen (taas!) kramppaillen, mutta hyvällä mielellä maaliin 2.50.12.

Vielä ei tekisi mieli kautta päättää, mutta katsotaan nyt.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut maaliin päässeille!

Kuten todettua, niin keli oli tosi hieno, mutta alusta aika pehmeä. Itselläni kulki melko hyvin, tuli tehtyä ihan perusjuoksu, eikä kauheasti kovempaa olisi tällä kunnolla päässyt. Aika oli 2:16:48, joten tyytyväinen olen kun tuli ehjä juoksu kauden lopuksi.

Näin ainakin JiiVeen ja Traderin (hyvin luultavasti) sekä muutaman muun palstalaisen, joiden nimet on nyt hukassa, mutta oli mukava kuitenkin nähdä.

Link to comment
Share on other sites

JEP JEP, minäkin sinne maaliin raahauduin, mutta en lähelekään noin kovilla ajoilla kuin te muut näytätte sinne päässeen.

No, paransin kuitenkin 8minuutilla aikaani viime vuodelta, joten kai tässä saa tyytyväinen silti olla :smiley:.

Lisäksi matka tuntui taittuvan muutenkin mukavammin kuin viime vuonna. Säästyin krampeilta ja lopun täydelliseltä hyytymiseltä ennen maalia. Sain tehtyä jopa pienen loppukirin ja ohitin pari edessä menijää, tuli ihan voittaja fiilis:voitto:.

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Reilu 1/2-tunnin parannus . Eli hyvin meni. Hämmästyttävää kuinka mäkisessä maastossa juokseminen vaikutaa (+800m vedot satunnaisesti).

Keli oli loistava niin tänä kuin viime vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy