Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 31.8.


Recommended Posts

Elokuun viimeistä viedään.

Tänään pitkis teemalla "jalat tönkkönä, jakkarat tulessa".

Aamulla liikkeelle, lämpöä ulkona +8,5 mutta ajoittainen tuuli aiheutti sen, että todellinen lämpötila ei ollut ihan yhtä korkea. Niinpä ohuet trikoot olivat tänään liian ohuet ja reidet hyhmässä tallustettiin. Ja ne perhanan trikoot vielä hiersi alakerran nilelle, tuntemuksista päätelleen kohtuu huolella vieläpä.

21km/2:04/133

Elokuussa 255km

Link to comment
Share on other sites

Neljä kierrosta paikallisella pururadalla:

Lap 1 - 27:02, Lap 2 - 26:47, Lap 3 - 25:46, Lap 4 - 27:00,

eli yhteensä 20,4km 1:46:38.

..mainittakoon, että paikallisen pururadan korkeusprofiili on erittäin haastava;

korkeimman ja matalimman kohdan korkeusero lienee lähellä 70m =)

Koko elokuulle osui yhteensä 265,5km.

Muokattu
Elokuun kilometrien lisäys
Link to comment
Share on other sites

Limahan se lensi koko lenkuran ajan, mutta jalat tuntui yllättänkin hyviltä juosta. Sama ikävä takareiden kireys kuitenkin tuntui vasemmassa jalassa. Tuolle pitää tehdä jotain. Sykemittari vinoili ekan kilsan ajan näyttäen ihan omiaan, mutta sitten alkoi tulla jo lähes normaaleja lukemia. Sykkeet silti koholla, vaikka ihan kohtuureipasta pururatavauhtia mentiinkin. Nyt vaan ootellaan, että mitä keho tykkäs tästä lyhyestä, mutta ah niin kivasta limanirrottelulenkistä.

4.74 km / 28:06 / 5:56 min/km / avg. 153 ( sykehäikät mukana, joten hieman virheelliset sykkeet ) Mutta näistä sykkeistä on kiva lähtee vaan alentamaan lukemia ;)

Link to comment
Share on other sites

20 km ( 5,38 / 148 ). Shortsikeli. Lämpöä 13 astetta. Pari astettu kun olisi ollut enemmän tai ihan tyyntä niin olisi pärjännyt t-paidalla. Siis shortsien lisäksi, ei pelkällä t-paidalla...

Vähän piti rangaista itseään eilisten venetsialaisten takia. Onneksi vaan vähän, koska sen verran kesyä oli meininki. Tuleeko Markku vanhaksi?

Illalla sama Tunturin satulassa. Fillarin mittari näytti 20,3 km eli aika lähelle meni arvaus juoksulenkillä.

Nyt saunaan.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

15 km/1:43:35/153 keskisyke, 164 max/922 kcal/6:54 min km vauhti

Juoksukunto ei ole mihinkään hävinnyt sairastamisen jälkeen, ehkä sykkeet olivat vain normaalia korkeammat, tai se ehkä johtuu siitä, että juoksin alkumatkan huomattavasti parempikuntoisen poikani kanssa.

Sen sijaan vatsa oli ihan ihmeissään juoksemisesta ja taas saa opettaa tälle ruumiinjäsenelle juoksun jalon taidon: Kolme kertaa kävin pusikossa, vatsa kuralla. Polvia alkoi koskemaan 8 kilsan jälkeen, johtuisikohan TAAS uusista tossuista? Juoksin Nikeillä, joilla takana nyt 50 kilsaa - toisaalta polvikivut voi johtua myös 2 viikon juoksutauosta?

Lopputulos on kuitenkin se, että pitää totutella taas jalat ja vatsa uudelleen juoksun ihmeelliseen maailmaan.

Link to comment
Share on other sites

Lupaava VK-treeni sillä nyt oli mäkisempi reitti kuin viikko sitten ja siitä huolimatta km-vauhti parani 4:55' -> 4:53' JA keskisyke putosi 165 -> 163

- Alkuun 800 m lämmittelyä 6 min

- 12,5 km 1:01

- Loppuun 1,6 km palauttelua 14 min

Elokuussa kävelyä ja juoksua kesän enkka 135 km (heinäkuussa yhteensä 90 km, kesäkuussa kävelyä 56 km ja toukokuussa yhteensä 93 km).

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tempojuoksu 15 km. Elikkäs: PK 5 km (6min./km) + VK 3 km (n. 5.10 min./km) + VK 3 km (n. 4.40 min./km) + VK 3 km (n. 4.20 min./km) + VR 1 km. Kiihtyvävauhtinen, siis. Sykkeistä ei aavistusta, koko hauskuudessa meni aikaa 1.19.05 min. (ave 5.16 min./km). Tuuli miehekkäästi. Shortseilla kuitenkin pärjäsi. Toppatakkeja ja pipoja tuli jo vastaan.

Oli outo lähteä sunnuntaina tempoilemaan. Vaimokin jo pitkiksiin ehdollistunut, kyseli, kun olin lähdössä, että "Missä juomapullot?", kerroin, että en juokse pitkistä. Vastaus oli naseva: "Oho!". Ensi sunnuntaina taas pitkis.

Niin, ja lenkin jälkeen tunnin taistelu pihaviidakossa Klipon kanssa. Voitin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy