Jump to content
Juoksufoorumi.fi

UEFA Champions League 2008-2009


Kalza
 Share

Recommended Posts

Taas on se aika vuodesta että Mestareiden Liigan joukkueet ovat selvillä ja lohkot arvottu. Myös pari pikkuseuraa selvitti tiensä lohkovaiheeseen, kyproslainen Anorthosis sekä valkovenäläinen Bate Borisov.

Oma mielenkiinto suuntautuu tuonne Tanskan suuntaan, jossa Aalborgin joukkue AaB pääsi samaan lohkoon ManU:n, Celticin ja Villarrealin kanssa. Joku AaB:n kotipelikin olisi tarkoitus käydä tässä syksyn mittaan vilkaisemassa, kuitenkin aika lyhyen matkan päässä :smiley:

D-lohko näyttää ennakkoon mielenkiintoisimmalta; PSV, Liverpool, Atletico Madrid ja Marseille ovat kaikki ns. laatujoukkueita eikä tuosta lohkosta pitäisi heittopussia löytyä. F-lohkon Bate Borisovilla taas on kavereina Real Madrid, Juventus ja Supercupissa eilen ManUn voittanut Zenit :viheltely:

Suomalaisia ei tänäkään vuonna hirveästi ole mukana, Liverpoolin Hyypiän ja Bremenin Pasasen lisäksi ainoastaan Kiovan Dynamoon siirtynyt Roman Eremenko taitaa saada peliminuutteja tämän kauden liigassa. Mika Väyrynenhän toki on vielä PSV:n joukkueessa, mutta eipä ole tainnut pitkään aikaan mahtua edes vaihtopenkille :-/

Lohko A

Chelsea

AS Roma

Bordeaux

CFR Cluj

Lohko B

Inter Milan

Werder Bremen

Panathinaikos

Anorthosis Famagusta

Lohko C

FC Barcelona

Sporting Lissabon

FC Basel

Shakhtar Donetsk

Lohko D

Liverpool

PSV Eindhoven

Marseille

Atletico Madrid

Lohko E

Manchester United

Villarreal

Celtic

AaB

Lohko F

Lyon

Bayern München

Steaua Bukarest

Fiorentina

Lohko G

Arsenal

Porto

Fenerbahce

Kiovan Dynamo

Lohko H

Real Madrid

Juventus

Pietarin Zenit

Bate Borisov

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ja hyvä meno sen kun jatkuu; bonuksena juhlamaalit Keane 1. ja Gerrard 100. :bumps:

Ja erittäin miellyttävää oli myös katsoa illan muita tuloksia... Cluj taisteli pinnan Chelsealta ja Anorthosis teki "Klubit" ja otti täytenä yllättäjänä kotivoiton Panathinaikoksesta. Nämä yllärit ovat aina tervetulleita (paitsi jos joku tekee sen Poolia vastaan :)

Link to comment
Share on other sites

Katsoin tuon Cluj:n pelin, oli aika tiukkaa taistelua! Ihan viime hetkilläkin oli vielä Cluj:n voittomaali lähellä... Toivottavasti onnistuvat kampeamaan sieltä sen yhden inhottavan italialaisjoukkueen pois jatkosta :smiley:

YLE:n matsivalinnat on kyllä aika surkeita, eilinenkin höntsä oli kaikinpuolin tylsä. Samaan aikaan oisi voinut katsella vaikkapa Roman Eremenkon loistavia otteita!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Keanen CL-maali numero 2 näki päivänvalon Vicente Calderónilla. Atlético tuli kuitenkin muutama minuutti ennen loppua ansaitusti tasoihin Simãon maalilla. Tätä ennen niillä jo ihan käsittämättömästi paitsiona hylätty maali ja heti seuraavasta tilanteestakin vetivät tolppaan...

Link to comment
Share on other sites

Ei tosiaan olleet linjatuomarit ihan terävimmillään Madridissa. Muutenkin ihme löysäilyä Poolilta Keanen osuman jälkeen, eli tulos oli kyllä ihan oikeutettu.

Jep, ei tuota voi edes punaisten lasien läpi mököttää. Poolin eka maalikin oli ehkä näiden lasien läpi parhaalla tahdolla tulkittavissa "linjalla" tilanteeksi, mutta toisaalta toisen jakson alussa tehty osuma taas ei ollut paitsio. Mutta ne pari Atleticon paitsiolipustusta olivat kyllä sellaisia, että brittiselostajat tippuivat hidastuksia katsellessa tuolilta... Yhden oikean liputuksen jälkeen kommentti oli: "Well, that's one of the few he got right tonight" :)

Link to comment
Share on other sites

Mitäs tästä sanotte, eikä ollut kyseessä kuin Kreikan cup..

http://www.hs.fi/urheilu/jalkapalloilu/euroliigat/artikkeli/Kokoonpanosta+pudotettu+jalkapalloilija+teki+itsemurhan/1135240654413

Tulee mieleen Liverpoolin ex-manageri Bill Shanklyn sanat: "Football's not a matter of life and death ... it's way more important than that."

Shanklyhän oli muutenkin kuuluisa lausunnoistaan kuten:

"I know this is a sad occasion but I think that Dixie would be amazed to know that even in death he could draw a bigger crowd than Everton can on a Saturday afternoon. "

(Dixie Deanin hautajaisissa)

"Sickness would not have kept me away from this one. If I'd been dead, I would have had them bring the casket to the ground, prop it up in the stands and cut a hole in the lid. "

(Liverpoolin voitettua Evertonin FA-cupissa -71)

"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool. "

Tai Shankly Kevin Keeganille Liverpoolin valmistautuessa otteluun Bobby Mooren tähdittämää West Hamia vastaan: "Christ son, I've just seen that Bobby Moore. What a wreck. He's got bags under his eyes, he's limping. He's got dandruff and it looks as if he has been to a nightclub again". Pelin jälkeen Mooren pelattua hyvin ja Keeganin tehtyä siitä huolimatta maalin Poolille : "Aye he's some player that Bobby Moore isn't he? You'll never play against anyone better than him".

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy