Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suomi-Ruotsi


Reino
 Share

Recommended Posts

Eipä tuosta sen enempää kommentoimaan kun Bubia. Siitä löytyy varmaan omakin ketjunsa, mutta: Olen kyllä pitänyt sitä huonona, lähinnä koska se puhuu liikaa -mutta siitä se tuntui päässeen. Nyt ikämiehelle on sen sijaan iskenyt sokeus: ainakin kahdessa juoksulajissa (joista tänään 400 aidat) se ei nähnyt selvää eroa maalissa, vaan hehkutti Suomalaisen pääsyä viidenneksi kun se itse asiassa häivisi ainakin kaksi metriä ensimmäistä kertaa matkaa juosseelle ruotsalaiselle kymmenottelijalle(!). Ja kaikkia tämän palstan maratoonareita kiinnostaa Bubin analyysi, jonka olen omin korvin kuullut sen YLEn kahviossa selittävän naiskolleegalle joka oli juuri juossut/juoksemassa ensimmäisensä: "Jokainen joka lähtee maratoonille pääsee aina maaliin, aina jaksaa juosta, kyse on vain siitä kuinka nopeasti sen tekee". Joo-o. Siitä vaan Bror-Erik kokeilemaan.

Muokattu
ikuiset lyöntivirheet
Link to comment
Share on other sites

Jessus että tää pubi on kyllä uskomaton mies! Ihan tavallaan asiallisestihen mies selostaa ja höpisee, mutta välillä sieltä suusta tulee semmosia ankkoja ja sammakoita että ei paremmalla väliä :smiley:

Tänään ehkä eniten hymyä suupieleen toi se pitkä höpöttely korkeussuuntaisista hyppääjistä, vai mikäs se termi nyt olikaan? :conf:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy