Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 30.08


 Share

Recommended Posts

Kello 6.30 startattiin Kilpparin kanssa pitkälle lenkille. Lämpöasteita +6, joten oli varauduttava jo pitkiin trikoisiin ja takkiin. No, jossain vaiheessa tuumailtiin, että pitkähihainen paita olis ollu kaikkein paras. Lämpötila nousi, kun täällä näyttäytyi...arvatkaapa mikä? Aurinko!

24.4km - 02:30:02 - 6.08min/km - syke 145.

Link to comment
Share on other sites

PK palauttavaa hiiviskelin 6.07/km-vauhtia 8 km. Huomenna sitten tempoilua. Tämä on kai sitä rytmitystä. Kolmatta viikkoa tossu.comin ohjelmaa, hyvältä tuntuu. Sykevyön jätin kotiin sekoilemaan ihan itsekseen. Odottelin siltä ihmeparantumista muutamalla aikaisemmalla lenkillä, mutta sitä ei tapahtunut. Eilisissä vedoissa se toimi kuin Turhapuro vanhassa filmissä (Uunon piti juoda kaksi pulloa kossua päivässä,että pysyi selvänä, juomattomana tuli känniin), kun kävelin, sykkeet hyppivät 160-200 väliä ja kun juoksin "kovaa", sykkeet oivat mittarin mukaan siinä 40-50 -tasolla. Olisikohan sykevyö saanut siipeensä matkalaukussa lentokoneen ruumassa? Sekoilun alkamisen ajankohta sopii tähän oletukseen. Joku viisaampi voisi kertoa, onko mahdollista. Ja nyt lukemaan mittarit -osiota. Viikonloppua!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Sykevyön jätin kotiin sekoilemaan ihan itsekseen. Odottelin siltä ihmeparantumista muutamalla aikaisemmalla lenkillä, mutta sitä ei tapahtunut. Eilisissä vedoissa se toimi kuin Turhapuro vanhassa filmissä (Uunon piti juoda kaksi pulloa kossua päivässä,että pysyi selvänä, juomattomana tuli känniin), kun kävelin, sykkeet hyppivät 160-200 väliä ja kun juoksin "kovaa", sykkeet oivat mittarin mukaan siinä 40-50 -tasolla. Olisikohan sykevyö saanut siipeensä matkalaukussa lentokoneen ruumassa? Joku viisaampi voisi kertoa, onko mahdollista. Ja nyt lukemaan mittarit -osiota. Viikonloppua!

Siinä on patteri väärin päin ;)

Luolavuoressa viikon pitkä 26,2 km 2h3min avg 132 4,42min/km. Muutaman takkuisen lenkin jälkeen homma taas sujui. Ensi viikolla vähemmän kilometrejä ja enemmän tehoja.

Link to comment
Share on other sites

Juoksua n.6,5 km/1h

Ensimmäinen juoksu kahteen viikkoon, flunsaa alkaa hellittää, eikä enää yskitä non-stop. Tänään oli Kisahallilla Friskis&Svettis liikuntatapahtuma. Osallistuin ensin Sporttijuoksuun, jossa tavoitteena on juosta 6 - 6,5 min/km vauhdilla lenkki. Lenkin aikana mm.venyteltiin 2 kertaa, tehtiin spurtteja ja juostiin yhdet raput Keskuspuistossa ylös. Reipasta tahtia, sopivan tasoinen ryhmä itselleni. Juoksu tuntui hyvältä pitkän tauon jälkeen, vaikka lihaskipuja tulikin hieman.

Juoksun jälkeen venyttelyä: 30 min

Tekipä hyvää, etenkin kun suurin osa venyttelijöistä oli ollut juoksemassa ja keskityttiin nimenomaan jalkalihaksiin

Sen jälkeen yritettiin vielä jumppaa 10 minsan ajan, mutta lähdettiin kesken pois, kun olisi tarvinnut olla oma alusta, alettiin tehdä lihaskunto-osuutta ja iski kauhea nälkä.

Link to comment
Share on other sites

Edelleen omakeksimä ohjelma jatkuu valmitautumisessa Vantaan puolikkaalle.

Perjantaina annoin itselleni lepopäivän, kun torstaina olin ollut kaveria muuttamassa ja kannoin kuin "mies" huonekaluja; sohvaa, kirjahyllyä yms.

Tänään sitten verrytellen pururadalle, reippaita vetoja 2 x 1000m, 1x2000m, 2x1000m ja taas paljon kovempaa, kuin olin suunnitellut . . . mutta tulipahan tehtyä vauhtiharjotus tälle viikolle. Ja verryttely kotiin päin tuntui tosi hyvältä !

Yhtään en tiedä, mihin tämä johtaa, mutta Vantaalla sen sitten näkee !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy