Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Englannin Valioliiga 2008-2009


Herra47
 Share

Recommended Posts

Pitänee avata parhaan futissarjan ketju taas spekulointia varten.

ManU voitti tänään Portsmouthin vieraissa 1-0. Sillä lailla. Siitä se lähtee! Sunderlandia seuraan Tainion ja etenkin idolini Roy Keanen vuoksi. Siinä oli tulisieluinen futari, ja irkkukin vielä (toisten mielestä hullu). Toki, toinen Keane (Robbie, ei sukua, irkku) siirtyi Spursista Pooliin kesällä. Pooliakin on täten pakko seurata. Nomen est omen.

Herra47, ManU!!!:voitto:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Keväästä asti Fulhamin riveissä ollut Toni Kalliokin teki debyyttinsä viime ottelussa Arsenalia vastaan ja sai esiintymisestään erinomaiset arvostelut. Fulhamhan voitti tuon matsin 1-0. Ekassa ottelussa vasempana pakkina ollut Konchesky oli täysturmio, joten eiköhän Kallio pääse jatkossakin pelaamaan :thumbsup:

Jänskää nähdä miten Arsenal pärjää, joukkueessa on paljon mielenkiintoisia kasvoja. Silvestren hankkiminen ManUsta ei omasta mielestäni ollut mikään huippuveto, ei se nyt niin hyvä pelaaja ole :smiley: Uusi hankinta Nasri ainakin pitäisi olla kova luu, ja on myös kiva nähdä miten vihdoin parin Espanjassa vietetyn lainakauden jälkeen työluvan saanut nuori meksikaanikärki Carlos Vela pärjää valioiden joukossa. Mielenkiintoinen kausi luvassa!

Link to comment
Share on other sites

Oman "kilpailukauden" alkaessa lähetä loppuaan alkaa tosiaan penkkiurheilu ja siinä lähinnä,Valioliiga,Lätkäliiga(Jokerit) ja tietty korisliiga(Topo) .

Herra47 :n kanssa samoilla linjoilla että suomalaisten edesottamuksia seurasta riippumatta ja Manchesterin teollisuuskaupungin "punaiset paholaisethan" sen vie!!! Paljon on vettä virrannut vantaassa S Coppellin,L Macarin ja kumppaneitten päivistä vaan vielä on voimissaan!! Red Devils are here!!

Link to comment
Share on other sites

Liverpool pelaa välillä vähän tylsä peli... Mjoo, mutta onpa itelläkin sinne suuntaan sympatioita. Oishan se kiva jos Sammy Hyppia pääsis Valioliigan kannua nostelemaan näin uransa ehtoopuolella. Myös RobiKiin on aina ollut omia lempparipelaajia, toivottavasti mies pääsis vauhtiin tällä kaudella. Potentiaalia on aina löytynyt, mutta se lopullinen läpimurto maailman huipulle antaa vielä odottaa vaikka ikäkin alkaa jo pian lähennellä kolmeakymppiä!

Link to comment
Share on other sites

ManU!

Taitaa toi Manchesterin rikkaampi seura mennä pian ohi ManUsta? :icon_rolleyes:

Ei ehkä tällä kaudella, mutta piakkoin. Hughesilla taitaa olla aika rajaton kassa tammikuussa kun siirtoikkuna aukeaa. Nyt ehti tarttua mukaan 'vain' Robinho. Saa nähdä millaisen joukkueen rahalla saa kasattua...

Link to comment
Share on other sites

Rahallahan ne kaikki joukkueet kasataan nykypäivän palloilulajeissa. Manua on usein mollattu juuri rahan takia vaikka jengissä pelaa useita omista junnuista edariin nostettuja pelaajia.Montakos omaa junnua pelaa Poolissa tai Arsenalissa aloituksessa esim? No se saivartelusta ja mukavaa Valioliigan penkkiurheilukautta kaikille Seppolan jalkapallisteille .Manu voittakoon ja toiseksi paras sitten seuraavana..(Bubismia kehiin:)

Link to comment
Share on other sites

Westham United

Jotenkin sympatiseeraan Hammersseja... Oltiin viime syksynä kattomassa lauantaina Arsenalin mittelöä "elitistisellä" ja osin jotenkin kliinisellä Emirates stadionilla. Siitä seuraavana päivänä Itä-Lontooseen ja Upton Parkille seuraamaan Hammerssien ja Sunderlandin mättöä. Taas kerranhan siinä kävi niin, että pienemmällä stadionilla huomattavasti hienompi tunnelma.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy