Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jääkiekon SM-liiga 2008-2009


Puukäsi#13
 Share

Recommended Posts

Lueskelin viime vuotista jääkiekon SM-liiga -ketjua. Topic oli avattu elokuun lopussa lähes tasan vuosi sitten, joten eiköhän ole jo aika tämän kauden pohdinnoillekin. Juoksulenkkien ja -kisojen välissä on hyvä aika-ajoin hehkuttaa, kuka vie ja ketä.

Täällä kaakonkulman SaiPa-osastolla eivät odotukset järin korkealla ole, realismiin lähinnä pyritään. Toivottavasti jengi tai pari olisi selän takana sarjan päätteeksi (Ketä lienevätkään? Ässät ehkä...). SaiPan play-off -paikan puolesta ei hirveästi uskalla elvistellä, sellainen olisi valtava positiivinen yllätys. Ehkä parhaiten tullaan pärjäämään jäähytilastoissa, kun noita potentiaalisia nyrkkihippoihin osallistujia löytyy riveistä muutama. Kukkahattutätien kauhuksi odotetaan mielenkiinnolla Jonnen ja Helgen seuraavaa välienselvittelyä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

TPS on huono tänäkin vuonna, valitettavasti.

Näyttää vielä huonommalta kuin viime vuosina. Eipä jaksa oikein innostaa joukkueen otteet. TuTon pelejä on tullut katseltua enemmän, niissä on kuitenkin enemmän menoa ja hallikin on tuossa ihan lähimaastossa :smiley:

Tämänvuotisessa TuTon ja tepsin taistossa ensinmainittu voitti 4-1, viime vuonna tepsi sentään selvisi rankkareille asti.

Link to comment
Share on other sites

Jypin kokoonpano näyttää kyllä aika laadukkaalta. Puolustuskseenkin on saatu vahvistuksia sitten viime kauden, joten kyllä välierä paikkaa tuolla nipulla täytyy ehdottomasti lähteä hakemaan.

Kyllä on parissa kaudessa joukkuueen ilme muuttunut hurjasti.

Pitäs se joku peli käydä Rovaniemeltäkin käydä hippok. ei ku synergialla katsomassa, kun kotosalla käväisee..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy