Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kullervo Maraton 27.9.2008 Joutseno


Recommended Posts

Noin kuukauden päivät on aikaa Kullervo Maratoniin Joutsenossa eikä ketjua vielä ole olemassa, joten poistetaan se puute tällä avauksella. Itse olisi tarkoitus lähteä taivaltamaan kauden kolmas kokonainen naapurikylään.

Tarjolla on kokonaisen lisäksi puolikas ja sarjojakin on runsaasti. Lisää tarinaa ja tarkempia ohjeita tapahtumaan liittyen löytyy lisää linkistä:

http://personal.inet.fi/urheilu/jaska.lehtonen/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meikäläinen kävi tänään testailemassa kuntopohjan kestävyyttä pitkähköllä lenkillä hölkkäilemällä Konnunsuon baarille ja takaisin pimenevässä syysillassa tarkoituksena muodostaa näkemys josko sitä Joutsenossa kokeilisi ensimmäistä maratonia. Voihan se olla, että jos on paikat ehjänä vielä lähiviikon puulaakifutismatsien ja harrastelijasählyjen jälkeen, tulee liityttyä joukkoon.

Se selvisi kyllä, että tällä kunnolla minkäänlaisia aikatavoitteita ei voi laittaa, vauhti läheni loppumatkasta asymptoottisesti nollaa, joten laitetaan nyt tavoitteeksi ensin lähtöviivalle pääsy ja jos siitä selvitään niin sitten asetetaan seuraavaksi tavoitteeksi maaliviivalle pääsy. Vaan eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa, sanoi kettu pihlajanmarjoista vai miten se nyt meni.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna Joutsenossa oli niin positiivinen maratonkokemus, että tänä vuonna on lähdettävä ehdottomasti mukaan. Kiva, lämminhenkinen ja hyvin järjestetty tapahtuma. Ilmoittautuminen hoidettu, maksua ei:)

Vieläköhän työnantaja tämänkin maksais...Nyt on maksanut jo kaksi maratonia tältä vuodelta. Juuri äsken huomasin, että tilille oli napsahtanut 70 € HCM:stä!

Link to comment
Share on other sites

Meikäläinen kävi tänään testailemassa...

Tosi hyvältähän tuo näyttää, Arska-68. Konnunsuolle ja takaisin taitaa olla selvästi 30+ lenkki, joten kun sen selvitit, maran onnistumiselle ei ole esteitä. Pidetään vaan puolin ja toisin huolta, ettei jaeta sählyssä polvitaklauksia. Keskisalo näytti jo tuoreen esimerkin mitä puujalasta seuraa.

Ja ettei menisi täysin off-topiciksi, niin ilmo Joutsenoon (kokonaiselle) on hoidettu tänään.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna jo piti tulla Joutsenoon ekalle maralle, mutta jalkavaivat tyssäs sen suunnitelman.

Nyt tosin jo eka mara takana taaperrettuna tänä suvena. Toista olen tulossa koittamaan entisille kotikonnuille. Ilmoittauduttu on ja maksut maksettu.

Tosin vauhti ei ole enää sitä mitä se oli 30 vuotta sitten Keskuskentän hiilimurskalla. Silloin jalka vielä nousi kepiästi.

Amigo lähettää terveisiä Joutsenolaisille.:039:

Link to comment
Share on other sites

Tosin vauhti ei ole enää sitä mitä se oli 30 vuotta sitten Keskuskentän hiilimurskalla.

Siellä oli jo viime vuonna uusi hyvä päällyste, mukavan tuntuinen juoksutossun alla.

Ja nythän ne rakentaa uutta urheilutaloa kentän laidalle. Ensi vuonna onkin varmaan maratoonareiden huolto siinä.

Link to comment
Share on other sites

Juostako vai eikö juosta, siinä vasta kysymys. Tein alkuvuodesta päätöksen, että juoksen elämäni ensimmäisen maratonin syksyllä Joutsenossa. Mutta... jalat tuntuvat olevan eri mieltä. Vasen pohje pirulainen ei tunnu tykkäävän juoksemisesta tällä hetkellä yhtään. Vielä tässä on jokunen viikko aikaa saada jalka kuntoon, mutta aika uhkaa loppua kesken. Voi hyvinkin olla, että joudun tyytymään puolikkaaseen. Se mennään vaikka sisulla :smiley:.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pannaas vähän muistuttaen (copy/paste kilpailukutsusta):

Maraton 35 € (JK 33 €) ja puolimaraton 25 € (JK 23 €). Ennakkoilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 17.9.2008. Jälki-ilmoittautumiset vain paikan päällä viimeistään tuntia ennen sarjan alkua: maraton 40 € ja puolimaraton 30 €.

Jokusen euron voi siis säästää, jos ilmoittautuu tänään tai huomenna.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy