Jump to content
Juoksufoorumi.fi

23.8 Tähtäimessä maraton - vuotta myöhemmin


Pantse
 Share

Recommended Posts

Yle Teemalta tulee siis 23.8 lauantaina eli tänään "Tähtäimessa maraton - vuotta myöhemmin". Ohjelma alkaa klo. 14:10. Harmi vaan, että keihäänheiton finaali tulee juuri samaan aikaan. Ainahan tietysti voi surffailla kanavien välillä tuon puolen tunnin ajan, minkä Teeman ohjelma kestää.

Link to comment
Share on other sites

Jos nyt oikein muistan, niin ainoastaan yksi (tämä ulkomaalaisten opettaja/ohjaaja -nainen, en nyt muista nimeä) oli jatkanut juoksuharrastusta ja juossut jopa pari-kolme maratonia sen Venetsian jälkeen. Muut olivat suurinpiirtein lopettaneet siihen.

Maija (se poliisi) oli jatkanut punttitreenejä, mutta aikoi kai joskus myös hölkytellä.

Matti (se it-projekti-ihminen) ei juokse ikinä enää, vaan harrastaa spinningiä (, vai mitä se paikallaanolevallafillarilla pyörittäminen on), varmaan sitä korista (pitää enemmän joukkuepeleistä) ja kellarissa soutamista.

Timo (se ambulanssi-hoitaja) taisi jatkaa sähläämistä, ei juoksua.

Konduktöörinaisesta ei ole kauheasti mielikuvaa. Taisi olla huilannut tähän asti, mutta olisiko ajatuksena ollut taas aloittaa.

Sikafarmari halusi eduskuntaan.

Siinähän nuo taisivat olla. Eli ei kovin hyvä kokonaistulos pysyvyyttä ajatellen. Juoksumattotestissä tosin taisi olla kaikilla vielä ihan kohtuulliset tulokset, vaikkei harjoittelua ollutkaan jatkettu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy