Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mitä urheilulajia ET


Skylihme
 Share

Recommended Posts

missään nimessä kuvittelesi koskaan minkäänlaisessa elämänvaiheessa harrastavasi? Onkohan tämä sama asia kuin, että mistä lajista et todellakaan ole koskaan pitänyt tai että jos mennään vielä syvemmälle tulee vastaan kysymys, että mikä laji ei mielestäsi ole ollenkaan urheilua.

Onkohan tämä aihe ollut jo aikaisemmin täällä esillä - en ole ainakaan huomannut.

PS. jotkut varmaankin muistavat minun joskus ennen muinoin avaamani aiheen että mitä työtä ET tekisi ja silloin tuli joillekin mielleyhtymä, että tarkoitin E.T:tä. Nyt tarkoitan ihan vaan sinua! :039:

Link to comment
Share on other sites

Tuosta golfista oikeastaan tämä kysymys tulikin mieleeni, kun olen päivittäin tekemisissä erilaisten lajien kanssa ja juuri golfin suosio on kyllä yllättänyt minut. Ainakin mitä sen lajin tuotteiden menekkiin tulee. Kallistakin on se.

Hmmm...jos nyt vastaisi sitten itsekin tähän kymysykseen niin, niin ...hmmm...ennen olin täydellisen vankkumaton juoksun ja hiihdon ja yleensä kestävyysurheilun ystävä. Niin penkkiurheilijana kuin itsekin harrastavana. Mutta näin kun ikää tulee alkaa arvostamaan erilaisia lajeja, mutta kyllä se niin on että nuo kuntosaleilla tms. harrastettavat mitä eriskummallisimmat lajit ainakin nimeltää kuten vaikka pumppi ja mitä sumppeja ne nyt on - eihän niiden nimissä edes pysy tämmönen hitaamman puoleenen mukana - niistä en tykkäisi. Luulisin. Kun en sisäliikunnasta perusta. Kuntosalilla käyminenkin on varsinaista pakkopullaa.

Ulkoilmassa se olla pitää.

Link to comment
Share on other sites

Kaikkea kannattaa yrittää luulisin. Toinen asia on että riittääkö pokka vanhemmiten esim. tällaiseen "lenkkiin", korkeusmittarin mukaan jaloissa viimeisin näkymä 8010 jalkaa???

No kaveri teki tuon "lenkin" toisen kanssa... aikaa ei ilmoitettu.

Luen urheiluksi kaiken mikä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Mutta jos ehdottomasti pitää jotain sanoa, niin JussiH:n mukaisesti

showpaini, mutapaini tai paini yleensä...

Link to comment
Share on other sites

Piti oikein vähän tuumata. Kyllähän sitä melkein mitä vaan lajia jollain tasolla kokeilla voisi. No, ensimmäisenä mieleen tuli no limits vapaasukellus. Kelkalla alas ja ilmapallolla ylös. Maailmanennätyssyvyys on yli 200 metriä (ilman mitään happilaitteita siis, tietenkin). Mutta mistäpä sitä sitäkään koskaan tietää...

edit:wikilinkki

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Eikös keskimatkojen juoksijat ole vähän kuin kestävyysjuoksijoita, jotka ei vaan jaksa juosta pidemmälle? Eli ei kai sitä ihan oikeana urheiluna voi pitää.

En mä ainakaan niitä niin sanotuiksi normaalimatkoiksi lukisi.

Lajin luonteesta kertoo eniten tyypillinen vetoyksikkö. Maraton kuuluu selkeästi kossumatkoihin, ja kun matkaa vähän lyhennettään, niin päästään näihin pulisonkisten Old skool -miesten karvahattumatkoihin.

Mutta mitä tästä essuihin ja hamosiin pukeutuvien miekkosten lajista sitten sanoisi. Jonkinlainen peitematka.

.

Mä en harrastaisi ikinä hiihtoa.

Link to comment
Share on other sites

Golffia en saatana pelaa niin kauan kun osun liikkuvaan palloon..se on siinä.

Höh. Ethän sinä vastannut lainkaan koko kysymykseen... Skylihmehän kyseli, mitä et koskaan pelaisia. Tästä jäi nyt vähän sellainen kuva, että sitten kun et osu enää liikkuvaan palloon, alat pelata golfia. :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy