Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Oulun Juoksu 20.9.2008


Recommended Posts

Perinteistä jo 42. kertaa järjestettävää Oulun Juoksua ei juosta Salossa :039: vaan tapahtuman kisakeskuksena toimii kolmatta kertaa Kylpylähotelli Eden Oulun Nallikarissa.

Viime vuotisesta reitti on hiukan muuttunut ja se mukailee "Terwakympin" reittiä. Kilpasarjojen 10 km reitti on nyt tilastokelpoinen, koska SUL:n valtuuttama reitinmittaja mittasi reitin 16.8.2008 (samalla mitattiin myös Terwakympin reitti virallisesti 10 km:n mittaiseksi). Ao linkistä löytyy reitit google-mapsiin piirrettynä:

Kilpasarjat: 10 km

Kuntosarjat: ~ 7.6 km

Osallistujamäärä on kasvanut viime vuosina mukavasti:

2004: 82

2005: 100

2006: 127

2007: 145

... toivotaan positiivisen trendin jatkuvan. Ennakkoilmoittautumisen (10€ 31.8. asti) voi kätevimmin hoitaa ao linkin kautta (klikkaa vasemmalta 'Oulu Juoksu -> Ilmoittaudu'):

http://yleisurheilu.onmky.fi/oujuinfo.php (huom: sivuston reittikarttaa ei ole vielä päivitetty tätä viestiä kirjoittaessani).

Osallistumismaksuun sisältyy myös pääsymaksu kylpylään (norm.hinta aikuisilta 15€).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onpa surkea päivä valittu! Sillä Kiimingissä juostaan 22.9 maraton, puolikas ja kypä. Uskoisin, että Kiiminki vetää suurimman osan "aktiivi"juoksioista? Viikolla eteenpäin niin olisin itsekin käynyt hilpaseen ton kuntosarjan 7.6km hikihatussa, mut näillä asetuksilla suuntaan Kiiminkiin kymppiä alistaan..

Perkules sentään. Reitti olis todella viihtyisä juosta. Todella kaunis tähän vuodenaikaan..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onnistunut juoksu eilen, enkka parani abaut puol minitsiä aikaan 41.56. Tasaista vauhtia mentiin, lopussa pystyi vielä kirimäänkin parilla viimeisellä kilometrillä. Edenin palvelut jäi käyttämättä kön oli kiirus Oulunsaloon paintball-sotailuun. Pari tuntia tetsausta kävi hyvästä loppuverkasta:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy