Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuukan hölkkä 7.9.


Recommended Posts

http://www.uurainen.fi/index.php?mact=Calendar,cntnt01,default,0&cntnt01year=2008&cntnt01month=8&cntnt01event_id=330&cntnt01display=event&cntnt01lang=fi_FI&cntnt01returnid=76

Kuukan hölkkä Uuraisilla 7.9. Lähtö urheilukentältä klo 13, matka noin 7 km. Kilpa- ja hölkkäsarjat. Ilmoittautuminen paikan päällä 10 eur (JK 8 eur). Reitti asfalttia ja hiekkatietä. Aluksi alamäkeä, keskivaiheilla kumpuilevaa, lopussa kiva ylämäki. Muistomitali kaikille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kävin tänään Uuraisillakin hölkkäämässä kun paikkakunnalla muutenkin olin mökkeilemässä. Juoksumatka oli pikkasen vajaat 7 km ja säänhaltija oli jälleen suopea. Lähes täydellinen syyspäivä. Jalat tuntui lämmittelyssä yllättävän kankeilta ja reisistä jopa vähän kipeiltä eilisen Keurusselän syyshölkän (puolimaraton sauvajuosten) jäljiltä joten mitään omaa reittienkkaa en lähtenyt edes yrittämään. Eka kilsa suht varovasti ja sitten yritin vähän kiristää mutta vauhti ei lisääntynyt ollenkaan samassa suhteessa kuin tuska. Sain kuitenkin kiinni naisten kisaa johtaneen juoksijattaren ja yritin siinä peesissä roikkua. Jotenkuten siinä onnistuinkin loppumatkan ylämäkiin saakka mutta sitten ei enää pystynyt. Suunnilleen kävelyvauhtia kipusin sen kirkon ohitse menevän älyttömän valtavan ylämäen (tai siltä se ainakin tuntui). Tasamaalle päästyä vähän helpotti ja selvitin viimeset sadat metrit urheilukentälle ja maaliin. Ei ollut helppoa, ei! Sykemittari jäi lähdössä käynnistämättä, mutta loppuaika taisi olla jotain 27.10 ja sijoitus hölkkäsarjan toinen.

Vajaa viikko aikaa Finlandia-maratonille. Saa nähdä millaiseen juoksukuntoon tästä tuplakisaviikonlopusta ehtii toipua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy