Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Suupohjan maraton


Recommended Posts

Pikku-bussilla kuljetus takaisin puolikkaan maalista joka on n.200m 8-tien risteyksestä Närpiöön päin, sekä Kaskisista saunan ja lounaan jälkeen. Bussi lähtee matkaan kun kyytiin on noussut muutama juoksija. Maksu oli muistaakseni kaikilta n.20€ joka sisältää lohikeiton. Kymppiä ei erikseen ole, mutta viesti löytyy ja se maksaa 70€/joukkue.

Link to comment
Share on other sites

Kun sattuu tällainen mukava sää ja järjestelyt pelaa, niin mikä sen parempi. Valtatie 8:lla pysäytettiin jopa liikenne yksittäisten juoksijoitten takia! Oma juoksu meni vähän piloille kipeä polven takia. M50 sarjan voitto kuitenkin irtosi joten eipä tässä mitään valittamista vaikka aika ei niin hääppöinen ollutkaan.

Link to comment
Share on other sites

Hyvin järjestetty tapahtuma. Sain juosta porukassa kaksi kolmasosaa matkasta. Tuulen suojassa oli hyvä juosta närpiön suoralla. Oma juoksu kulki tavanomaista paremmin, eli pääsin alle 3:50. Ilma suosi, reitti oli hyvin merkitty ja huolto pelasi hyvin. Maalissa odotti erinomainen lohikeitto, savuauna, suihku ja meri. Meressä käynnin jälkeen tuntui kuin ei olisi juossutkaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy