Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 10.08


Trader
 Share

Recommended Posts

19 km hölköttelyä hyvässä seurassa Lohjalla, Spiros isännöi Kreikkaan lähteville ultranylkyille ryhmälenkin ja rupattelutuokion siihen päälle. Mukana olivat Spiroksen lisäksi Hietsu, Jolkku, Pertsa & Tarja, Tuula, Pasi, Stanley Park, Juki ja allekirjoittanut. Myöhemmin paikalle ilmaantuivat vielä Maria ja Hanski sekä numeroukko.

Lenkki juostiin Lohjanharjun poluilla, ilma oli sopivan viileä ja pieni tihkusade jäähdytti mukavasti. Lisäjäähdytystä meille tarjosi (olettamamme) Country Hick, joka ohitti ryhmämme niin vauhdikkaasti että ilmavirta tuuletti mukavasti. Maastolenkin jälkeen juostiin Endurancen avoin 100 metrin mestaruuskilpailu, jonka voitti ex-pikajuoksija Pasi ajalla 12,5, Tuula ja Juki veivät muut mitalisijat.

Link to comment
Share on other sites

Lyhyet trikoot kehiin, mutta yläosaan otin vilun pelossa craftin takkiosan mukaan. Pukeutuminen suht ok, vaikka hiostava keli olikin. Hikoilin kuin pieni sika välillä, ja muutenkin meno oli yllättävän takkuista. Liekö tuo magnesiumkuuri vai mikä, mutta vatsa ei oikein tykännyt lenkistä. En ole ihan hetkeen nimittäin napsinut magnesiumia, joten sen piikkiin laitan pienet vatsaongelmat. Lopetankin kuurin syömisen torstaina jo.

Siinä mielessä vähän hirvittää tuo mara, jos silloinkin on yhtä takkuista meno. Sykkeet oli jo alusta lähtien pilvissä, ja ei ollut kovinkaan irtonaista juoksu. Vikalla neljällä kilsalla vetäsin 3 ekaa kilsaa hiukan rivakammin elikkäs sellaista 5:10-5:20 /km, ja se tuntui jopa paremmalta kuin nylkytys. Vika kilsa sitten palautellen hissukseen.

16.2 km / 1:42:20 / 6:19 min/km / avg. 140 :076: (näillä sykkeillä pitäis mennä selkeesti alle kutosen vauhtia)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy