Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paljonko kuluu alkoholia juoksijoilla?


T.A.
 Share

Recommended Posts

Paljonko palstalaiset käyttävät alkoholia kuukaudessa. Itse en kovin paljoa käytä. Joinain kuukausina tulee käytyä kerran ehkä jopa kaksi kertaa baarissa, mutta on monia kuukausia, että ei tule käytyä ollenkaan. Keskiarvo voisi olla, että kerran kuussa otan vähän enemmän kuin yhden oluen.

Mites muilla?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Viikonloppuisin tulee monesti juotua pari lasillista viiniä ruokajuomana ja iltaa :rakastunut2 kanssa istuskellessa. Eli menee sen yhden yli, muttei sillä kyllä humalaankaan pääse. Sen reippaampaa ottamista ei sitten tapahdukaan kuin muutaman kerran vuodessa, koska itselläni isommat määrät tuntuvat juostessa useamman päivän ajan turhana lisärasituksena...

Link to comment
Share on other sites

1-2xvuodessa. max.kerta annos on pari lasia viiniä ja pari napanteria jotain väkevää.

Jostain syystä alkoholi ei sovi minulle. Tuostakin määrästä seuraa inhottava kankkunen. Joten täytyy olla hyvä motivaatio, että viitsii pilata pari seuraavaa päivää väsymyksellä ja ellolla ololla.

Nuorempanakin olin sellainen, että muiden juodessa vinkkupullon pohjiksi, mie oksentelin jo lahjakkaasti vessassa ja päädyin nukkumaan kun muut lähti kapakkaan.

Minussa on varmaan joku geenivika kun tilanne ei edes nuoruuden kovalla yrittämisellä ja harjoittelulla parantunut.

Että ei tässä sen hienompaa motiivia ole melkein absolutismille. Ei aatetta, ei henkistä kasvua vaan se pyttymäinen oksentelu, mikä seuraa napantereiden maistelua. Ei viitti enää vanhana kiusata itseään.

Link to comment
Share on other sites

Karhujen kanssa tulee saunottua viikottain. Yleensä 2-3 karhua, mutta joskus kokonainen mäyräkoirakin kelpaa seuraksi. Baareissa käynti on jäänyt pois kokonaan perheen myötä. Sitä baareissa hengailua :kitara :juom :pallo :pidu tuli kyllä harrastettua 7 opiskeluvuoden aikana niin paljon, että enään ei yksinkertaisesti kiinnosta.

Link to comment
Share on other sites

Jotenkin tuo "käytän alkoholia" joka viikonloppu näyttää pahemmalta kuin "nautin ruoan kanssa viiniä" joka viikonloppu. Alkoholinkäyttö kun voi tarkoittaa yhtä lasillista ruoan kanssa tai sitten lärvien vetämistä pe ja la.

Kuvaavampi olisi kysyä, kuinka monta annosta alkoholia juot per viikko.

Link to comment
Share on other sites

Joka perjantai tulee se six-pack ostettua, ja juotua. Siitä on tullut sellainen tapa, ja kyllähän se rentouttaa. Six-packistä ei tule vielä kankkusta, mutta seuraava päivä on kuitenkin yleensä lepoa lenkkeilystä. On varmasti totta että suomalaiset juovat (paljon)enemmän kuin myöntävät.

Link to comment
Share on other sites

Mulla saattaa vaihdella kovastikin... Saattaa viikkooon mahtua parikin kertaa kavereiden seurassa, tai kullan kanssa vinkkupullosta nautiskellen ihan kahdestaan. mutta sitten voi menää useampi viikkoo etten tissuttele. Kuukausitasolla tuo liikkuu about 3 kerrassa. Kyllä sitä vähemmälläkin voisi tietty pärjätä... :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy