Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pääkaupunkijuoksu 28.9.2008


Recommended Posts

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alussa kovin ruuhkaista, mutta niinhän näissä aina. Alkuun tuntui tuhraantuvan kamalasti aikaa, välillä meni kävelyksi ja kunnon juoksuun pääsi vasta n. 1,5km jälkeen. Reitti oli tosi kiva, profiilikin sopivan tasainen ensikertalaiselle. Negatiivista oli se, että maaliin lähestyessä sivussa olevat toimitsijat huusivat jäljellä olevia km-tietoja, mutta huusivat väärin. Onneksi oli oma mittari kädessä, eli sen perusteella osasin epäillä, että ehkä matkaa oli vielä enemmän jäljellä kun ilmoittivat.

Sää suosi ja oma juoksu meni nappiin, eli kokemuksesta jäi tosi hyvä mieli :)

Link to comment
Share on other sites

Ei kuulunut alkuperäisiin suunnitelmiin, mutta saatiin duunipaikalta porukka kasaan, joten varttimara pitäisi kipaista. Toisaalta tuo sopii hyvin Vantaan puolikkaan valmistautumiseen. Toivottavasti viikkoa aiemmin olevasta Espoon puolikkaasta ehtii toipua joukkueen edellyttämään kuntoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Työpaikan jengillä lähdössä mukaan, vuorossa kymppi. Ruuhkat ei kauheesti kiinnostais mutta elämä on. Hiekkatiejuoksu toki vaihtelun vuoksi voi olla jopa mielekästä :)

Tolla kympillä tai varttimara taitaa olla kyseessä, ei ole pahemmin ollut ruuhkaa alussakaan verrattuna puolikkaaseen. On ollut sen verran vähemmän osanottajia. Kumpaankin on tullut osallistuttua muutaman viime vuoden aikana.

Link to comment
Share on other sites

Ite koittamassa elämän ekaa puolikasta tuolla. Eiköhän se ihan mukavasti suju, vielä kun saisi ajan selvästi alle 2½h. :)

Pääkaupunkijuoksu on yksi huonoimmista juoksuista ennätyksen yrittämiseen. Tietenkin jos kyseessä on eka kerta matkalla, niin ennätys kai syntyy automaattisesti... :1st:

Se on mukava tapahtuma syksyisissä maisemissa (yhtenä vuonna reitin varrella oli jopa hirvi yleisössä). Liikaa on kuitenkin mäkiä ja siltoja ylös ja alas ainakin minulle että siellä pystyisi ennätystä juoksemaan. Siihen suosittelen Vantaan maratonia, missä aina kulkee hyvin (viime vuonna taisi jäädä muutama sekunti omasta puolikkaan ennätyksestä).

Kannattaa muuten toivoa erittäin kylmää syksyä, sillä jos on lämmintä niin PK-juoksussa voi olla aivan sairaasti mehiläisiä. No tuli joskus ainakin yllättävää kiriapua niistäkin... :hali_hehe:

Mutta kyllähän se kokonaisuutena on yksi tämän maan parhaista juoksutapahtumista, aina on mukavan rento tunnelma ja koska reitti on ihan ulkoilumaastoa niin ei ole liikenteestäkään häiriötä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy