Jump to content
Juoksufoorumi.fi

3.8.08 su


Recommended Posts

50 kilsaa fillarilla ympäri Helsinkiä ja Espoota. Aika ajoin muutamia 200-500 m hölkkäpätkiä. Lopuksi Matinkylään urheilukentälle, jossa hitaasti hölkäten 4 kilsaa ja loppuun 800 m loppukiri.

Hehkutus- ja fiilistelyosio: Olipa hienoa huomata, että 3 tunnin jälkeen löytyi vielä hyvin voimia kiriin. Vielä hienompaa oli huomata, että luukalvontulehdus on hellittänyt vasemmasta jalasta. Huomenna hieronta ja sit kaksi viikkoa enempi vähempi hissutellen ja valmistautuen HCM:iin :cool0010:

Link to comment
Share on other sites

Sunnuntain lenkistä tuli hieman rikkonainen, koska jouduin pienelle tyhjennysreissulle itse Kuusijärvellä. Otin siis kolme erilaista sykelukemaa. Ja toisaalta oli kiva juoksennella välillä hiukan eritavallakin. Lenkin toinen osio koostui kiertämällä Kuusijärven neljästi, jonka jälkeen oma sykelukema. Välissä venyttelyä, ja viimeinen 6.5 kilsan pätkä LI:n kanssa. LI kiersi Kuusijärven peräti kuudesti. Hänelle tuli myös hienot yli 80 km tällä viikolla, onnittelut :rock:

Meno Kuusikselle 6.5 km / 39:00 / 6:00 min/km / avg. 136

4 krt järven ympäri 4.8 km / 36:45 / 7:38 min/km / avg. 126

Paluu Kuusikselta 6.5 km / 45:28 / 7:00min/km / avg. 120

Paluu Kuusikselta on selkeesti nopeampi, ja se näkyy sykkeissäkin. Tais samalla tulla juoksuhistorian alhaisin keskisyke juosten lenkillä.

Total 17.8 km

Link to comment
Share on other sites

Pitkis 25 km, hissunkissun. Upea juoksukeli, pientä sadetta. Vastaan tuli muutama kuntoilija, joilla vaatteita kuin talvella. Yhdellä oli jopa hanskat 17 asteen lämpötilassa! No, turha minun on muita haukkua, itselläni oli lyhyet trikoot nurinpäin päällä. Mutta hyvin tarkeni lyhyissä vermeissä. Ja sykkeet hellekeliä runsasti alempana. Huomenna hieronta, yes!

Link to comment
Share on other sites

19,8 km/2:26:55/147 keskisyke,max.157/1180 kcal/7:25 min km vauhti

Olin varautunut sadekelin lenkille pitkillä trikoilla ja kevyt vettäpitävä takki päällä. Hyvä varustus, vaikka tuntuikin oudolta juosta noin paljon vaatetta päällä, kun viime aikoina on juostu lähinnä shortseissa ja lyhyessä topissa.

Ensimmäiset 15 minuuttia satoi aika reippaasti ja kastuinkin. Sitten sade loppui hetkeksi. Kun saavuin Kuusijärvelle, oli niin hyvä, raikas ja happirikas sekä PIRISTÄVÄ ilma, että tuntui, että energiaa piisaa ja päätin juosta järven lyhyen lenkin 1,2 km kuusi kertaa. Sitten takaisin kotiin. Noin kaksi kilsaa ennen kotia alkoi sataa tihkua. Mutta yllättävän hyvin kulki tänään juoksu, vaikka Kuusijärveä kiertäessäkin sykkeet kävivät mäkisestä maastosta johtuen välillä aika korkealla. Vanhat Asicset sopii edelleen parhaiten näihin pitkiin lenkkeihin, niin kauan kun jalassa pysyvät hajoamatta lopullisesti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy