Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Rotterdam


Recommended Posts

Sattuisikohan kenellakaan olemaan mitaan sanottavaa Rotterdamin maratonista. Sen olen saanut selville, etta reitti on ainakin helppo, joskin kai toisinaan siella on kaduilla ahdasta, ja etta yleisoa myos on riittamiin. Mutta jos joku osaa kertoa siita enemman, niin olisin kovasti tyytyvainen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kävin viime vuonna juoksemassa. Amsterdamin kentältä pääsee kätevästi junalla. Tasainen reitti. Hyvin järjestetty tapahtuma, viime vuonna vaan sattui tihkuinen ja kolea ilma (+7C). Lisäksi tein muutaman mokan, jonka takia ei jäänyt mitenkään kivat muistot tapahtumasta:

Moka 1) Pukeuduin liian kevyesti ja kun oli +7 lämmintä ja vihmova tihkusade, niin meinasi vähän kohmettua matkalla.

Moka 2) Menin liian myöhään lähtöpaikalle ja jouduin juoksijamassan taakse. Lähtölaukauksen pamahdettua ensimmäiset pari kilometriä meni puikkelehtiessa ja sipsutellessa. Sitten kun pääsin kunnolla juoksemaan, niin tietenkin yritin ottaa menetettyä aikataulua nopeasti kiinni ja juoksin liian kovaa. Kisa oli siinä vaiheessa ennätysyrityksen osalta menetetty.

Moka 3) En ottanut lämmintä vaatetta maalipaikalle mukaan, ja kun kisan jälkeen piti vielä tarpoa pari kilometriä hotellille kivassa +7 asteen tihkusateessa, niin meinasi horkka yllättää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kiitos neuvoista! Nyt sitten menin ja ilmoittauduin tohon leikkiin mukaan. Pikkusen mietityttaa kylla toi ajankohta. Ei muuten, tosin, mutta ei tota aikaa oo mitenkaan likaa jaljella valmistautua kun se juoksu on jo huhtikuun alussa. eli saas naha miten meitsin kay...

Onnea matkaan :kädet

Kerrohan sitten kokemuksistasi niin itse tapahtuman kuin oman suorituksesikin suhteen !

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

taa ois kaiketi pitany laittaa tohon valituspalstalle... Rotterdamiin aikaa edessa kolme viikkoo ja sairastelua takana kolme viikkoo. kaks kolmasosaa vatsataudissa ja yks kolmasosa flunssassa. taitaa jaada tavoite alle kolmesta tunnista ja kolmestakymmenesta minuutista saavuttamatta...(kolme pistetta) :en tiedä

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

nyt on sitten rotterdam takan ja pari viikkoo zillailua hollannin kevaassa edessa.

Arvosana tapahtumasta on aika lahella kiitettavaa. plussaa taytyy antaa ainakin nopeesta reitista ja valtavasta yleisomaaratsa. myos juomahulto toimi moitteettomasti. miinusta tulee ainoostaan vaisusta exposta. niin ja ennen lahtoo meinas hollanninkielettomana tulla vahan turisti olo, mutta juostahan siella oli tarkotus, eika lukee kisaopasteita..

oma juoksu meni nain:

Category Msen

Overall place 1785 / 7317

Category place 393 / 1211

Speed 11,886 Km/Hour

Net split times (difference)

5 Kilometer 25:16 (25:16)

10 Kilometer 49:24 (24:0 8)

15 Kilometer 1:13:29 (24:05)

20 Kilometer 1:38:11 (24:42)

Half marathon 1:43:41

25 Kilometer 2:03:21 (25:10)

30 Kilometer 2:28:55 (25:34)

35 Kilometer 2:54:26 (25:31)

40 Kilometer 3:21:02 (26:36)

Gross time 3:34:35

Net time 3:33:00

sykkeet 154/197

(toi max. syke kylla arveluttaa, ku koskaan ei oo aikasemmin muistaakseni ollu yli 185)

pyrkimys oli alittaa 3.30, mutta vahan jai vajaaks. alku meni hyvin, mutta tossa 25 kohalla alko jalat painaan ja vauhti laskeen. vika 2km kesti sitten jo 12 min, eli ei tullu maali liian aikasin vastaan. vaikka nyt aika jai vahan tavotteesta niin kylla taytyy olla tyytyvainen, koska paljon huonomminkin ois voinu menna. ja sita paitsi harvoin sita juostessaan saan ohitella vastaan kavelevia j. holmenin tasosia kavereita(kovasti ainakin se holmenilta naytti).

eipa sitten muuta kun hyvia lenkkeja!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Otatteko alle siihen jonkun kisan? Suomessahan puolikkaita ei juurikaan ole. Mietin, että onkohan Tukholmassa 28.3 eli 2vkoa ennen järjestettävä kymppi liian lähellä maratonia. Yhtään en ole kyllä vk-lenkkejä tai mitään vetoja vielä tehnyt, vaan pk:ta kovempaa on sitten menty vain suksilla. Siinä mielessä tuollainen pikapyrähdys ennen maratonia voisi olla hyväkin.

Link to comment
Share on other sites

Ilmottautunut olen ja peruuttamattomat lennot maksanut ja hotellin bookannu. se on menoa sitten :D ainoaksi startiksi jäänee 20.3 aktia, kun huomen ei oo tsäänssiä olla lähtöviivalla. puolikkaita tosiaan onnettomasti tähän aikaan vuodesta... mut ei tässä ainoo toive vaan et prkln hanget korkeat nietokset:mad14: suvainnee häipyä viim.maaliskuun lopulla, haluun vaan kunnon maata jalkojen alle! kellotan vaik ite siitä riemusta oman ennätyspuolikkaan :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy