Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ma 28.7.2008


tatteus
 Share

Recommended Posts

Aamulla varhain, siis meikäläisen lomalaisen mittapuun mukaan, lähdin köpöttelemään mökiltä tuttua puolimaratonlenkkiäni.

Varjossa mittari näytti 21 astetta kun palasin lenkiltä, mutta auringossa jouduin kyllä suurimman osaa lenkistä juoksemaan. ja auringossa oli turkasen kuumaa.

Lopussa pulssi nousi väkisin 150:een vaikka vauhti olisi edellyttänyt hiukan yli 130. Sen se kesä tekee, tulis vaan äkkiä syksy, sateet, viimat ja muut paskakelit!! :icon_twisted:

21,2 km - 2:26:40 - avg 136

Link to comment
Share on other sites

Aamulla yhdeksältä Sarahin, Jesperin ja Hatapan kanssa nelostien poskeen jossa mukavat 16 km alkuverryttelyä myötätuulessa ja auringonpaisteessa jonka jälkeen 10,4 kilsan hiekkatiekisa nimeltään Kalevin Kirmasu Viitasaaren Niinilahdessa.

Vaikea oli ensimmäinen kilpailu kahteen ja puoleen vuoteen. Loppuaika oli heikko 45:10 ja sijoitus 8. M40-sarjassa. Toisaalta tavoitteena oli 50 minuutin alitus, joten turha tässä on valittaa.

Link to comment
Share on other sites

Kävin vähän radalla toistoja vetämässä. Tapasin porukan juoksijoita, olikohan nimeltään Ikiliikkujat. Vaihdeltiin tarinoita siinä toistojen lomassa, erittäin mukavaa sakkia.

Itte tein 7 x 1000 m keskiaikaan 3:39 (hitain 3:41, nopein 3:35).

Nehän olikin kovia tekijöitä, ilmankos jalka nousi :Bolt:

http://www.lahdenahkera.fi/mp/db/file_library/x/IMG/14967/file/tuloksetvetsmviestit.txt

Link to comment
Share on other sites

Mensongen tunnelmissa täälläkin: nilkka niin pirun kipeä, että ei juosta voi. Tai yritin aamulla (loman jälkeen ensimmäisenä työpäivänä) ehtiä juosten bussiin, jolloin nilkasta kuului vieno rusaus ja se oli siinä, sekä nilkka että bussiin ehtiminen.

Korvaavana toimintana maantiepyöräilyä 2,5h. Matkasta ei osaa sanoa, kun vantaalainen meni hieman eksyilemään Bembölen maisemissa...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy