Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nairobimaraton+Safari


Recommended Posts

Moikka Kaikille!

Monet teistä ovat juosseet maratonin läpi, osa useampiakin. Jotkut osallistuvat maratonmatkoille ympäri maailmaa ja itseasiassa sitä koskee asiani.

Lyhyesti virsi kaunis. Eli 26.10.2008 juostaan nairobi maraton (http://http://www.nairobimarathon.com/ ja http://www.thegreatestrace.com/), ja tarkoituksena olisi kartoittaa olisiko matkalle kiinnostuneita lähtijöitä. Tiedän että tämä tulee melko lyhyellä varoitusajalla sillä maratonille on aikaa 3 kuukautta, mutta ensivuonna olisi tarkoitus tehdä sinne retki isomman porukan kanssa.

Idea lähti maratonmatkojen suosiosta, mutta myös siitä tiedosta että maratonin jälkeen tutustuminen kyseiseen maahan on monesti jäänyt vähemmälle. Pelkistettynä matka sisältäisi nähtävyyksien kiertelemisen, joista suurimpana ja matkan yhtenä kohokohtana olisi kokopäivän pituinen safari Masai Maraan katsomaan villieläimiä.

Jos saan 5-6 lähtijää niin toteutan matkan, sillä itselläni ei ole mahdollisuutta tänävuonna ottaa isompaa ryhmää. Matkalla olisi kenialainen opas käytössä kokoajan, ja pikkubussi jolla kiertelisimme katselemassa elefanteista leijoniin.

Matkan hinta tulisi olemaan huomattavasti edullisempi mitä normaalit safarimatkat ovat, jotka mielestäni ovat ryöstöhinnoiteltuja.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä. Vastailen mielellään kysymyksiin. Laitan kiinnostuneille enemmän tietoa asiasta.

Simo Wannas

simonselassie@yahoo.com

+358 50339 2876

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Mielenkiintoinen idea. Tossa isketään kaksi kärpästä samalla iskulla. Pari kertaa Keniassa käyneenä maa on kyllä kokemisen arvoinen paikka, etenkin ihmisille jotka arvostavat kestävyysjuoksua. Ja Säipän eduksi on ainakin laskettava se, että mies tuntee Kenian läpikotaisin ja saa varmasti suhteilla homman pelaamaan. Toivotaan että kiinnostuneita löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy