Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lampsin lenkki 26.7, Jyväskylän mlk


Recommended Posts

Eli tämän viikon lauantaina olisi tämmöinen leppoisa juoksutapahtuma Kuohulla, Jyväskylän maalaiskunnassa.

Matka: n. 8,3 km pääasiassa hiekkatietä(n. 0,5km asfalttia) ja muutama mäkikin reitiltä löytyy.

Sarjat: Tytöt, pojat, naiset, miehet.

Lähtöaika ja -paikka: Lähtö tapahtuu kello 10.00 Kuohun urheilukentältä. (Laita Eniron karttapalveluun osoitteeksi "Kuohunkoskentie 30, 41930 Kuohu", niin lähtöpaikka on siinä.)

Osallistumismaksu: 2€ maksetaan paikan päällä. Ilmottautumisia aletaan ottaa vastaan noin yhdeksän maissa lauantai aamuna Kuohun urheilukentällä.

Palkinnot: Sarjojen kolmelle parhaalle tavarapalkinnot.

Yllä olevat tiedot, kuten osallistumismaksu on viime vuoden pohjalta, joten esim. 3 euron osallistumismaksu saattaa olla mahdollinen.

Tässä oli mielestäni kaikki oleellinen. Pistäkää ihmeessä kommenttia jos jotain tärkeää infoa puuttuu.

Link to comment
Share on other sites

Kisassa ratkaistaan samalla Kuohun Karpaasien juoksumestaruus joten leppoisien hölkkääjien lisäksi radalla on veren maku suussa ja kieli vyön alla :tongue0014:eteenpäin rynnistäviä enemmän tai vähemmän kovakuntoisia Karpaaseja. Itekin oon karkeloissa mukana. Savulenkillä hävisin Tomalle noin 32 sek/km joten laitetaas nyt tavoitteeksi 25 sek/km mikä tekee Lampsin lenkillä noin suurinpiirtein 3½ minuuttia.

Tulkaahan muutkin Kuohulle hellesäähän hölkkäämään tai testaamaan juoksuvauhtia! Urheilukentällähän lienee tänäkin vuonna juoksun lisäksi myös paljon muuta säpinää.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tuli juostua ja hyvin meni kuntoon nähden. Tavoite ei kuitenkaan täyttynyt kun Toma juoksi aivan mahotonta vauhtia. Keli oli riittävän lämmin +25, aurinkoista, tyyntä. Juoksijoita oli lähtöviivalla muistaakseni 12. Lähdin rohkeasti seurakaverin peesiin jolle juhannusaattona Lannevedellä hävisin kympillä noin 2 min. Yllätyksekseni pysyin peesissä koko matkan ja ratkaisu jäi loppukirin varaan. Siinäkään ei eroa saatu vaan tuloksena sama aika. "Maalikameran" perusteella jäin kuitenkin kisassa neljänneksi mikä ei kuitenkaan harmita yhtään. Kuohun Karpaasien juoksumestaruuskisassa olin kolmas. Sykemittari näytti 34.01, 181/196, 685 kCal. Viime vuoden ajasta taisin jäädä alle minuutin mikä on huomattavasti vähemmän kuin omat "testijuoksut" antoi olettaa. Niin ja se Toman aika oli aivan yli-inhimillinen 29.05 :kumarrus::038:

Link to comment
Share on other sites

Tosiaan tuli voitettua samalla kertaa niin Kuohun Karpaasien juoksumestaruus kuin koko Lampsin lenkki. Voittoaika oli jotain mihin en kyllä uskonut yltäväni. Oma sykemittari näytti aikaa 29:05 mutta viralliseksi ajaksi sain 29:06. Ilmeisesti kautta-aikain toiseksi kovin aika Lampsin lenkillä. Reittiennätys on 28 ja jotain. Pitänee yrittää selvittää virallinen reittiennätys ensi vuodeksi ja se sitten tavoitteeksi seuraavan vuoden Lampsin lenkille.

Link to comment
Share on other sites

Pakko kait sitä on oma kommentti tästäkin tapahtumasta antaa, kun tulihan tuo taas koettua. On ehkä yksi kesän kohokohdistani, vaikka oma kunto ei ehkä huipussaan olekaan tähän aikaan vuodesta ollut ikinä. Elikkäs Kuohun Karpaaseista jäin sijalle 4. kisassa, jossa Jäsen P:n ja A:n välillä käytiin huima loppukirikamppailu.. Itse en jostain syystä jaksanut poikien mukana kulkea, vaikka alkumatkasta vedinkin heidän letkaansa.. Ehkä turhan kova alkuvauhti sai itseni tuntemaan etten kyseiselle kaksikolle pärjäisi ja niinpä ajattelin parhaimmaksi vain varmistella kilpailun 5. sijaa. Toisaalta tapa, jolla annoin poikien mennä, saattaisi jonkun mielestä olla raukkamainen tapa ja jättää monia kysymyksiä siitä, miksi niin tein.. Ehkä se oli jonkinlaista taktiikkaa ettei vielä näyttäisi parastaan pojille, sillä oma tavoitteeni on olla parhaassa iskussa ensi talven Finlandia-hiihdossa, ei siis kesällä juoksuissa.. Muuta kuin tietysti yöjuoksuissa.. hehe!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy