Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jesper Olsen Worldrun II Suomessa - Huoltoauton kuljettaminen


hemp
 Share

Recommended Posts

Huoltoauton kuljettamiseen kaivataan lisäapuja. Homma on periaatteessa aika yksinkertaista: Auton kuljettaja lähtee aamulla matkaan juoksijoiden tavaroiden kanssa ja pysähtyy reitin varrella sopiviin kohtiin 5 km välein. Siinä odotellaan, että juoksijat pysähtyvät paikalle ja nauttivat juomiaan ja eväitään, jonka jälkeen juoksu jatkuu ja huoltoauto siirtyy seuraavaan etappiin. Auton kuljettajan tulee myös selvitellä reittiä sikäli kun siihen on tarvetta, esim. seuraavaan majapaikkaan. Useimmiten vain seurataan päätietä.

Jos kuljettaja on mukana useita päiviä (tähän saakka näin on ollut), hän yöpyy juoksijoiden mukana. Ulkopuolinen majoitus maksetaan sponsorin puolesta ja juoksijoiden kotimajoituksen suhteen järjestetään tilaa. Homma tarjoaa mukavaa vaihtelua tavallisiin kesälomanviettotapoihin.

Jos kuljettaja on mukana vain yhden päivän, hän voi järjestää oman kuljetuksensa paikalle ja yöpymisensä kotonaan. Tällöin pitää kiinnittää enemmän huomiota kokemusten ja tarpeellisten tietojen siirtämiseen seuraavalle kuljettajalle.

Auto on automaattivaihteinen Chrysler tila-auto, jota on helppo ajaa. Bensakone.

Jesper ja Sarah ovat helposti lähestyttäviä tavallisen oloisia ihmisiä, jotka kuitenkin pystyvät juoksemaan maratonin joka päivä tai hiukan enemmänkin. Jonkin verran englantia olisi hyvä osata, mutta ei sekään ole aivan välttämätöntä.

:running:

Kaikki kiinnostuneet: ottakaa yhteyttä esim. kirjoittamalla tähän palstalle tai lähettämällä viestiä cornerille tai minulle.

Link to comment
Share on other sites

Auton ajamisen ja huoltohommien lisäksi matkalla on tarjolla kaikenlaista oheisohjelmaa. Tänään on kuulema pelattu m.m. Australia-Tanska jalkapallo-maaottelu, joka (epäilemättä puolueellisten) lähteiden mukaan päättyi suomalaisvahvistusten vahvan panoksen ansiosta Australian murskavoittoon. Tanskan joukkueen tukipilari Jesperin mukaan lopputulos oli kuitenkin 2-2, ja veikkaan että tämä lopputulos merkittiin viralliseen ottelupöytäkirjaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy