Jump to content
Juoksufoorumi.fi

lauantai 19.7


fatrunner
 Share

Recommended Posts

2 h LA-style parisalsaa

5 viikon tauon jälkeen pääsin taas pitkästä aikaa LA-style parisalsatunneille. Kerrattiin osaksi vanhoja kuvioita, joista siis suurin osa uusia itselleni. Paljon kuvioita 2 tunnin sisällä, ei mitään ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta paljon sulatettavaa ja muistamista.

Ehkä nyt voi kuitenkin mennä hieman luottavaisemmin (?) mielin ensi viikonloppuna Tampereen salsafestareille, joissa on luvassa mm.LA-style dips&tricks, acrobatics sekä myös New York style salsaa.

Link to comment
Share on other sites

Hölköttelyä Vantaalla

10,0 km / 58:53 / 5:53 min/km / avg. 143 / max. 154

Ensimmäinen lenkki Brooksin Glycerineillä, ja tää testaus ei siinä mielessä ehkä ollut oikealla hetkellä, koska jalat ja etenkin säären ja nilkan seutu on viime aikojen lenkuroista mukavasti jumissa. Noh...siltikin, lesti tuntui hieman kireältä isovarpaan kohdalta, mutta eiköhän sekin muotoutune ja anna hieman periksi muutaman kymmenen kilsan jälkeen. Muutoin tossu on suht hyvä, ja hitaasti noilla on vaikea juosta, ja osin siksi tää kymppi meni hitusen normaalipeekoota nopeammin. LI tempas samalla oman kymppinsä, ja veti sen verran reipasta tahtia, että pienen etumatkan turvin näin hänet eka kerran vasta reilun seitsemän kilsan kohdalla. Jos huomenna lähden juoksemaan, niin vedän sen todella hitaasti, koska jalat on aika jumissa nyt. LI:n vauhtikin voi olla liian kovaa huomenna, näin o näreet.

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:05:40/155 keskisyke,max 162/569 kcal/6:34 min km vauhti

Tanssituntien jälkeen kun oli jo valmiiksi hikinen, päätin lähteä samalla paidalla välittömästi juoksulenkille. Juoksu kulki kyllä tänään hyvin, ilmeisesti yksikin lepopäivä (perjantai) ja kunnon yöunet (yli 10 tuntia) vaikuttavat ihan ihmeellisesti kuntoon.

New Balancet sopivat oikein hyvin tällaisiin lyhyempiin lenkkeihin.

Ihmettelin vain, kun Pantse lähti ex-tempore mukaan lenkille, ja sanoi lähtevänsä pian mun jälkeen, kun oma lähtöni tapahtui aika hätäiseen. No, häntä ei alkanut näkyä, ja ajattelinkin, että on muuttanut mielensä. Noin 200 metriä ennen "maalia" viimeinkin tavoitti minut; minne lienee jäänyt haaveilemaan. :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy