Jump to content
Juoksufoorumi.fi

to 17.7


kurppa
 Share

Recommended Posts

Hyvää huomenta koko seppolan väki.

Taas on aamupyöräilty töistä kotiin.

Olen ihan valaistunut nyt tämän asian kanssa. Tämähän on helppo ja oiva tapa harrastaa arki/hyötyliikuntaa. Saa raitista ilmaa ja happea ja mieli pysyy virkeänä. Kun vielä vaihtelee välillä reittiä, tulee vaihtelua. Nyt olen mennyt joen toista puolta, missä on isompia mäkiä ja matka hitusen yli 30km. Tulee hikikin välillä kun polkee niitä mäkiä ylös. Kivaa on.

Aamulla työkaveri ihmetteli tätä pyöräilyä. Mutta totesi, että siellä maalla vissiin poljetaan muutenkin enemmän pyörällä.

Tästä aasinsilta sitten erään toisen illan keskusteluun millaista elämä on sellaisessa suurkaupunkicityssä kuin Rovaniemi.

Tuli puhetta tangomarkkinoista. Työkaveri kyseli, olenko kiinnostunut kun siellä maalla tykätään tangoista ja humpista ja sellaisesta maalaismusiikista. Hymyilin kauniisti ja selitin, että juu, mulla on jääkaapin ovessa Matin ja Tepon kuvakin ja ennen kaikkea Mona Carita, se kaikkien jytämusiikin ystävien sankari.

Juttu jatkui niin, että kuinka paljon helpompaa meillä maalla on lasten vaatteiden kanssakin ja tulee halvemmaksi kun niille vissiin kelpaa vielä lenkkarit jalkaan kun kaupunkilapset ei lenkkareita pidä.

Huokaisin edelleen onnellisena, että on se hyvä kun kakkospojalle kelpas äidin 170 euron ds trainerit kun vahingossa ostin liian pienet.

Kyllä maalla on mukavaa. Tangot soi ja lenkkarit jalassa jatsataan.

Hyvää yötä kaikille. Mie lähen nukkumaan.

Link to comment
Share on other sites

Hah, teidän maalla on yhtä mukavaa ku meidänkin. Kivaa olla maalainen! Eilen aamulla kompostiroskia viedessäni pellolla tepasteli kaksi kurkea ja heti niiden vieressä hiippaili kettu, olisko ollut myyrä suussa, ihan niinku. Kurjet alko kirkua kun huomasivat minut, ketusta ei näemmä ollut niin väliä.

Meillä on miehen kans nyt fillareissa sellaset pienet lisävarusteet sarvissa. Fillari tuntuu olevan kans aikamoinen peli rakennettavaksi jos alkaa varustella. Mukavia työmatkoja, oot vaan aikamoinen täti kun jaksat työ-öiden jälkeen poljeskella 30km!

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys lomilta. Tänään jaksoi juosta 14.7km tiedoilla.

5.12min/km, avg139/max145, 1350 kcal(?!?!) reitillä Katinkulta - Sotkamo(Ratakatu/Lidl) - Katinkulta.

Jotenkiin tuntui raskailta jalat ja puuskututti kovasti. Eiköhän huomenna kulje liukkaammin. Tässä kyllä olen kuolannut Salomon Wings-LAB:ien perään jotka löytyisi Vuokatin hiihtoputken Intersportista...jestas...130eukkoa palaisi. Hiukka raastaa sielua kun on jo kaapissa suht tuoreet Asics Trainerit ja Asics Kayanot....yritän tässä itseäni ylipuhua ja järkeillä että EHDOTTOMASTI tarvitsisin noita LABbeja.

Link to comment
Share on other sites

Krapularankaisua:

3,0 km 4:49/km AVG 132

Ei tiedä hatapa rapuloista mitään, kun tollaisia vauhteja lykkäsi!:angry:

Pitkästä aikaa pyörälenkillä.

Ja kaiken lisäksi hyötyliikuntaa harrastaen.

Ensin Bodenista (itsepalvelumyymälä) perunoita, siikliä tietysti. Nehän ovat ihan eri planeetalta kuin jotkut timot tai vastaavat rehuperunat.

Sitten pyöräilin Pärnäisten lauttasatamaan ostamaan kahvipaketin, se kun loppui emmekä huomanneet päivällä ostaa kauppareissullamme.

23 km - avg 115 - 1:06:00

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy