Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kuusijärvi triathlon


romu
 Share

Recommended Posts

Tämmönen kisa näyttäisi olevan elokuussa:

http://www.tristadi.fi/kuusijarviTRI/

Hauskaa että on edes yksi kisa täällä pk-seudulla! Ja saa mukavasti tuota tri-kautta jatkettua elokuun lopulle. Luulisi että tapahtuma kerää enemmänkin lajia kokeilevia paikalle, kun viime vuonnakin kuusiksen perusmatkalla oli melko paljon kuntosarjalaisia ja nyt matkat ovat vielä kuntoilija-ystävällisemmät..

Link to comment
Share on other sites

Jep, liiton kilpailusäännöissä sanotaan seuraavaa:

3 KILPAILULISENSSI

Kalenterivuoden voimassa oleva kilpailulisenssi ja SM-kertalisenssi tulee maksaa ja anoa Liitosta viimeistään 10 vrk ennen kilpailua. Myöhästymisestä voidaan periä myöhästymismaksu (mainittu kilpailulisenssin hakuohjeissa).

SM-kertalisenssiä ei voi enää lunastaa kilpailupaikalla. Kertalisenssin kansallisiin kilpailuihin myy kilpailupaikalla kilpailun järjestäjä.

Kuntosarjassa lisenssiä ei vaadita mutta kuntosarjaan osallistuvalla on pyöräilyssä kypäräpakko. Kuntosarjan osanottajan tulee antaa osanoton varmistuksen yhteydessä liiton vaatimat tiedot.

Eli tuo Kuusiksen yleinen + ikäsarjat lienevät ns. "kansallisia kilpasarjoja", joissa lisenssi tarvitaan, mutta sen voi lunastaa kertalisurina paikan päällä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itse ollut mukana noissa kisan suunnittelujoukoissa ja kuntosarjoissa päädyttiin lyhyempään uintiin jotta saataisiin enemmän kuntoilijoita paikalle kokeilemaan lajia. Itse kyllä ollut vähän kaksijakoinen tosta asiasta. Hyvinhän jengii oli viime vuonna tuolla Helsinki Triathlonin järjestämässä kisassa kuntosarjassa vaikka matka oli virallinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä (ja mies) ollaan tulossa kuntosarjaan, ei tosiaan viitsi maksaa 20 e lisää siitä että saisi uida 350 m lisää. Täytyy kyllä sanoa että Kuopion jälkeen tri-harjoittelu ollu syystä jos toisesta jäissä, mutta sopiva jalkajumi toki on aina päällä:smiley:

Saa nähdä miten lämmintä Kuusiksen vesi on, jos uisi ilman märkäpukua..?

Eilen tuli käytyä Teskun juoksutestissä, huomaa kyllä että on tullut juostua tosi minimaalisesti, ei tuntunut irtoavan millään. Ja sykkeenkin sain vain 197, kun vajaa 5 v sitten 204..Vaikka kaippa tuo laskee iän myötä ihan luonnostaan.

Link to comment
Share on other sites

...minäkin olen ilmoittautunut. Täähän on mun eka kisa, joten älkää naurako mulle :-)

Harjoiteltu on epäsäännöllisen säännöllisesti, joten ihan oma kisa pitäisi tehdä. On tää hieno laji. Kisan jälkeen aattelin ryhtyä seuran jäseneksi, mutta vielä puntaroin kumman pääkaup.seudun seuraan liittyisi, eli vinkkejä....siis liittyäkkö vuodenvaihteessa vai heti, lähinnä jäsenmaksun kannalta. Tää nyt tuli tähän samaan tekstiin.

Mut tsemppiä kaikille!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy