Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pohkeilua


Jurpo
 Share

Recommended Posts

Aikoinaan juoksin sikavakavasti vuosikaudet. Tavoitteeni oli maailman kärki. Ei geenit rittäneet, eikä kukaan koskaan dopingia tarjonnut, enkä varmasti oisi mitään dopingeja koskaan huolinutkaan, joten raja tuli vastaan 2.30/maraton. Aika kauas siis jäätiin maailman huipuista! Nyt sitten monen löpölöpövuoden jälkeen aattelin ruveta juoksemaaan.

Pohje ei vain näköjään ymmärrä juoksusta enää mitään. Hartolan satasen (100 km) laahustin aikoinaan pohje paskana, ja sieltähän se vamma edelleen kummittelee. Nyt sain puoltoista kuukautta juostua, mutta nyt ei pohje enää anna armoa.

Se tässä huvittaakin, että haistatin sonnat koko juoksu-urheilulle monen vuoden ajan, ja nyt kun oikeesti arvelin hilata itteni harrastelijana alle kolmen tunnin marakuntoon, niin nyt tämä pohjevamma ihan oikeesti potuttaa aivan kybällä, seinille meinaan hyppiä.

Mutta tarkemmin ajatellen tämähän on minulle ihan oikein. Miksi piti sillloin on–off-ihmisenä tehdä pesäero tähän jaloon harrastukseen? Esimerkiksi kaikki pokaalini heitin roskiin. Hyvä ystäväni ironisoi ja sanoi: "sun pitäis leikkauttaa jalkasi poikki, niillähän sä oot ne tulokset tehnyt!" Paskahousuna jäi jalat leikkauttamatta. En siis olekaan ihan oikea on–off-immeinen.

Sepolle kaikki ihailuni, että jaksaa tämmöistä nykymedian foorumia pitää yllä. Ja kaikki ihailuni myös kaikille teille palstalaisille, joilla on tavoitteita ja halua juosta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy