Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tikkahölkkä 09.08.2008 klo 11


Recommended Posts

Tikkakosken Tikka haluaa elvyttää vanhan juoksutapahtuman taas henkiin. Lähtöpaikka on Tikkakosken Uimahallin piha-alue. Matka 10 km ja nopeimmalle 100e. Sanovat, että reitti on nopea juosta ja suurin osa siitä on hiekkatietä. Lisätietoja Tikkakosken Tikan sivuilta!

Joku, joka muistaa niitä vanhoja kisoja, vois kertoa lisää mm. reitistä!

Itse maksoin osallistumismaksuni tänään...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La 09.08.2008 TIKKAHÖLKKÄ

PAIKKAKUNTA, LÄHTÖPAIKKA ja KELLONAIKA: Tikkakoski (Koulukatu 10) klo 11.

MATKAT JA SARJAT: 10km M, M40, M50, M60; N, N40, N50 ja sauvakävely, jossa ei ajanottoa.

OSANOTTOMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN: Os.maksu juoksuihin 10€ ja sauvakävelyyn 5€. Ilm. paikan päällä tai ennakkoon tilille (Tikkakosken Tikka, yu) 529033-20006549.

PALKINNOT, MITALI: Kaikissa sarjoissa kolme nopeinta palkitaan. Reittiennätyksestä 100 € nopeimmalle miehelle ja nopeimmalle naiselle.

REITTI: Hyväpintainen ja nopea hiekkatie vaihtelevassa maastossa. Asfalttia n. 2 km.

LISÄTIETOJA: Historiaa: Reittiä on juostu joskus 80-luvulla samannimisenä juoksuna. Reitti on saattanut nykyiseen reittiin verraten vaihtua ja siinä saavutetut ajat ovat hukkuneet, vain muistoja on jäljellä. Juoksutapahtumaa lämmitetään uudelleen ja juoksuajat tehdään kaikki uudelleen.

Peseytymismahdollisuus uimahallilla.

YHTEYSHENKILÖ JA PUHELIN: Jyrki Tapper 050-5527889.

YHTEYSHENKILÖN SÄHKÖPOSTI: jyrki.tapper@luukku.com

JÄRJESTÄJÄSEURA(T): Tikkakosken Tikka

Link to comment
Share on other sites

Olisihan sitä voinut vanhoille kotikulmille tulla vaikka sauvakävelemään, mutta elokuussa on kaikille viikonlopuille varattu muuta ohjelmaa.

Varmaan on joskus kersana tullut noihin osallistuttua. Kun ei ollut tarkempaa reittikuvausta, en osaa siitä sen enenpää sanoa. Jos tuo lenkki juostaan pururadalla, saa varautua suhteellisen mäkiseen maastoon.

Hieno juttu, että tällaisia tapahtumia herätetään uudestaan henkiin :vrolijk_26:

Niin ja lisäys... tuosta hatapan copypastaamasta tiedotteesta saa sen kuvan, että ilmoittautuupa sitten paikanpäällä tai ennakkoon, hinta on saman. Niin ja se mikään uimahalli ole, vaan maailman suurin uimahallin pienoismalli...

Muokattu
lisäys
Link to comment
Share on other sites

Soittelin tänään vanhemmilleni, ja isä muisteli, että wanha reitti olisi ollut lentokentän päästä särkimäkeen ja niemelänahon (luonnetjärven itärannalla oleva entinen pika-asutustila) kautta takaisin. Se Särkimäki on kyllä aikas tapponousu eli on hyvää treeniä esim. Vaajakosken maastoultraa varten. Lupasi kysellä tämän juoksun tarkempaa reittiä ja laitan sen tänne näkyville, kun saan tietoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En varsinaista reittikarttaa/selostusa saanut, mutta kiertää mm. sen Särkimäen eli "huipulla ollaan" n. 5 km:n kohdalla (nousua vaatimattomat 700 m). Siiis Vaajakosken maastoultraan suuntaaville hyvää treeniä. Niin ja ei todellakaan kannata vetää itseään hapoille tuossa mäessä.

Niin ja kisan järjestäjän taholta ainakin Tapperin Jyrki tuntui olevan kiinnostunut ultrasta. Tiedä, vaikka lähtisi Jesperin kanssa lenkille :viheltely:

Muokattu
Lisäys
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy