Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 13.7


KeijoH
 Share

Recommended Posts

Sovittiin LI:n kanssa, että lähtisin hieman hänen jälkeensä sunnuntain pitkälle lenkille. No "etumatkaa" tuli LI:lle vähän liiankin paljon (n. 23 min), kun meni taas lähdössä turatessa. Kaiken lisäksi 3 kilsan kohdalla kutsui pusikko, johon tuhraantui 3 minsaa aikaa. Edellisiltana tuli syöpöteltyä ja muutenkin muutama drinksu tuli otettua, joten se selittää tuon vatsan oikuttelun lenkillä.

Tiesin etten ennen Kuusijärveä mitenkään saa kiinni LI:tä, ja Kuusijärvelle tultaessa sovittiin, että rykästään 4-5 kertaa Kuusijärven ympäri ennen paluumatkaa. Näin eka kerran LI:n vastarannalla 4. kiekalla, ja vähän pelkäsinkin, että hän jo kaartaa kiekan jälkeen paluumatkalle. Itse vetäsin 5 kierrosta Kuusijärven ympäri siis.

Paluumatkalla saavutin lopulta LI:n, ja päätettiin vetästä vielä Ilolaan yksi vakiolenkura, jonka pituus on vajaat 8 kilsaa. Tässä vaiheessa oli itselläni täynnä jo n. 19 kilsaa. Aikaa oli mennyt parisen tuntia aika tarkalleen. No sitten lähdettiin kiertämään asfalttiosuutta, joka kieltämättä hieman tuntui jaloissa. Tuskaa vähensi se, että enää ei tarvinnu juoksennella n. 6:10-6:20 vauhtia vaan mentiin selkeesti hitaampaa. Juoksu kulki kuitenkin ihan hyvin. Tietysti jaloissa tuntui, mutta ei mitään vakavempaa. LI meni käväsemään tyhjennyksellä pusikossa n. 2.5 km ennen "maalia", joten sovittiin, että hissuttelen omaa tahtia, koska oltiin jo niin lähellä. Loppu meni ihan ok, ja odottelin LI:tä "maalipaikassa", ja hienosti LI suoriutui omasta (25.2 km) lenkistään myös. Onnistunut lenkki paitsi, että alussa turasin lähdön kanssa liian pitkään. Se varmisti sen, että jouduin lisäämään vaan vauhtia. Ja päätin myös, etten yli 3 tuntia lenkillä viivy.

26.4 km / 2:56:20 / 6:41 min/km / avg. 140

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

25,2 km/3:14:40/149 keskisyke/1628 kcal/7:43 min km

Juoksua Kuusijärvelle ja takaisin, ja siellä Kuusijärven ympäri 4 x 1,2 km metsäreitti. Sen jälkeen vielä mukailtu 7,6 kilsan lenkki vanhasta Vantaan Marasta.

Juoksin vanhoilla Asicseilla, ja jalkojen kanssa ei ollut pahempia ongelmia. Sen sijaan menomatka Kuusijärvelle ja siellä ympäri oli yhtä tuskaa, kun vatsa keitti täysin yli ja pusikko kutsui melkein 10 minuutin välein. Juokseminen kuumalla ilmalla on tuskaisaa etenkin vatsalle: En ollut ennen lähtöä ottanut varmuudeksi kuin yhden Imodeumin, joka vaikuttikin sitten jo onneksi loppumatkasta.

Olin lähtenyt reissuun hieman ennen Pantsea ja kun häntä ei näkynyt Kuusijärvellä, ajattelin, että hän on ohittanut jo itseni silloin, kun kävin jollain noilla sadoilla pusikkokäynneillä (huom! Kuusijärvellä sitten luksusta ihan oikea sisäwc, jota kukaan ei halunnut käyttää oman ripulireissuni jälkeen pitkään aikaan). Yllätyksekseni hän saikin sitten minut kiinni tuossa vähän ennen tuota vikaa 7,6 kilsan lenkin alkamista - oli lähtenyt matkaan noin 23 minuuttia jälkeeni ja juossut järvenkin 5 kertaa ympäri.

Luontoeläimiä tuli myös kohdattua Kuusijärvellä, kun lenkkipolun yli meni hitaasti taaperellen (10 min km vauhtia) sorsapartio matkalla uimaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy