Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jesper Olsen Worldrun II Suomessa - 9.7. Kaamanen


corner
 Share

Recommended Posts

Kaamasen tietä on tänään juostu, ja Life Pilotin kuvissa poseerataan kovasti tyytyväisen näköisinä Kaamasen Kievarin edessä.

Kuvia ja juoksun etenemistä GPS-seurannan kautta voi siis katsella näin:

* mene www.worldrun.org sivulle

* klikkaa "Live coverage" yläpalkin vasemmasta reunasta

* rekisteröidy Life Pilot palvelun käyttäjäksi (huomaa että kaikkien palveluun rekisteröityneiden nimet näkyvät avoimesti karttasivun valikossa, ujoimmat voivat rekisteröityä jollain nimimerkillä tms)

* Life Pilotin karttasivulla valitse kohdasta "user" Jesper Olsen, silloin Jesperin kuva ilmestyy kartalle jota voit zoomailla oikean alakulman valikosta

* valokuvat saat näkyviin valitsemalla kartan yläpalkin vasemmasta laidasta Documentor ja klikkaamalla "Get pictures"

Pakko myöntää että intuitiivisempiakin käyttöliittymiä on tullut nähtyä, mutta toisaalta Jesperin ja Sarahin urakkaan verrattuna tämä pieni valikoissa seikkailu on aika kevyttä.

Link to comment
Share on other sites

* Life Pilotin karttasivulla valitse kohdasta "user" Jesper Olsen, silloin Jesperin kuva ilmestyy kartalle jota voit zoomailla oikean alakulman valikosta

Ei tarvitse valita "user"ia, painaa vain "get positions" ja naama tulee näkyviin. Näin siis IE:llä (zoomaakin automaattisesti liiankin lähelle, kun klikkaa oikealla napilla ja valitsee sen zoomin), Operalla tulee äkkiä ärsyttäviä ongelmia.

Link to comment
Share on other sites

Raporttien mukaan juoksuvauhti on selvästi alle ennakoidun 6min/km. Oletan, että kello on pysähdyksissä venyttelytaukojen ajan (näitähän piti olla joka tunti?). Tällaisella hieman kankeammalla juoksijalla homma alkaa mennä pahasti suorituksen puolelle, jos noissa matka-ajoissa on vielä tauotkin mukana ja pitäisi kannustusmielessä jaksaa pidempikin pätkä mukana.

Link to comment
Share on other sites

Kaamasesta tuli mieleeni yksi hauska juttu.

Suomi Juoksee-viestiähän juostiin aikanaan Utsjoelta Helsinkiin juurikin nelostietä. Meillä oli vaihtopaikka Kaamasen koulun pihalla ja olimme hyvissä ajoin, varmaankin pari-kolme tuntia aiemmin paikalla. Parkkeerasimme siihen koulun pihamaalle ja jäimme autoon istumaan, kun ilma oli mustanaan sääskiä. Istuimme, neljän hengen porukalla varmaankin tunnin autossa, ennenkuin minulla välähti: "Mitä hittoa me pienessä henkiöautossa istumme, kun tuo Kaamasen Kievari on tuossa melkein tien toisella puolella? Mennään edes sinne..."

Mukavia muistoja tulee mieleen tästä Jesperin juoksusta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy