Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Varpaisjärvi 4.7.08 - Nurmo 5.7.08


Recommended Posts

Perjantaina startattiin Järvenpäästä klo 13 ja Varpaisjärvelle saavuttiin vähän 19 jälkeen. Startti oli klo 21 - juoksu meni ok - maalissa hiukan alle neljässä tunnissa.

Nukkumaan pääsin noin klo 2 parin siiderin jälkeen. Kunnolla en unta saanut ja ylös nousin 5:20. Klo 6 lähdimme ajamaan kohti Nurmoa. Aamupala oli Viitasaarella hiukan ennen kahdeksaa. Noin 10:15 olitiin Nurmossa - väsyneinä.

Startti oli klo 12. Varovaista ja väsynyttä hiipimistä puoliväliin ajassa n. 2:10, jonka jälkeen vatsavaivojen kanssa edelleen hiipuvaa etenemistä loppua kohti lisääntyneiden kävelytaukojen kanssa maaliin vähän alle 4:40 - olenkohan koskaan aiemmin ollut sarja ni viimeinen (sija 16).

Kun matkaseurue oli kasassa lähdimme kotia kohti - onneksi vaimo oli ajamassa. Noin 22:10 olimme Järvenpään asemalla, jonne jätimme Helsinkiin suunnanneet seurueen jäsenet.

Kotiin, saunaan, pari olutta ja nukkumaan!

--

Ajomatkaa tuli 1102 km ja hölkää 84,4 km.

Link to comment
Share on other sites

Mielenkiintoinen elämäntapa:) Huimat kilsat niin juoksussa kuin autolla ajossa!

Toi Varpaisjärvi vaikuttaa mielenkiintoiselta tapahtumalta ja osallistujiakin näytti listan mukaan olevan aika paljon, vaikka paikka taitaa olla jossain "peräsavossa". Itsekin tätä hetken harkitsin, mutta kun huomasin että maraton onkin perjantai-iltana, ajankohta ei sopinut. Mutta tänne pitää joskus lähteä kokeilemaan, miltä yömaraton tuntuu.

Minkälainen reitti tuolla on?

Link to comment
Share on other sites

Varpaisjärvi oli pe-iltana eli ajankohta ei sopinut tänä vuonna kun ei ole loma vielä alkanut. Mutta ajankohta saatiin sopivaksi sillä kun päätin tehdä perjantain etätyötä. Näin saatiin aika riittämään ajomatkaan.

Taisi olla minulle 6. Varpaisjärvi. Yleensä sieltä on menty Alajärvelle lauantaina, mutta tänä vuonna Alajärvi olikin viikkoa aikaisemmin ja Mikkelin kanssa päällekkäin. Onneksi Nurmoon oli tullut mara tilalle. Näin saatiin rengasmatka tällekin kesälle tehtyä.

Reitti on Varpaisjärvellä aika mäkinen Nurmoon verrattuna - mikä ei liene yllätys. Ei kuitenkaan erityisen raskas. Kylältä juostaan kaksi kertaa eteläänpäin Tahkon suuntaan 10,5 km päähän ja takaisin. Huolto on hyvä ja riittävä. Tunnelma on korkealla - niinkuin vain kesän kohokohdan tapahtumassa olla voi.

Suosittelen alan harrastajille - ja ammattilaisille - varauksetta.

Link to comment
Share on other sites

Minä ja Pille oltiin myös juoksemassa Varpaisjärvellä. Oltiin sarjamme ainoat osallistujat, joten vaatimattomasta ajasta huolimatta pokattiin komeat pokaalit ja palkinnot.

Tapahtuma oli kiva, Varpaisjärvelle voisi lähteä toisenkin kerran. Ja sää suosi, lämpötila oli aika tavalla optimaalinen, eikä liika auringonpaistekaan vaivannut. Huolto on tosiaankin riittävä: kolmen kilometrin välein urheilujuomaa, vettä ja mehua, rusinoita, banaania, suolakurkkua ja leipää.

Ainoat ongelmat oli huono kunto ja aavistuksen viettävä asfaltti, joka kipeytti ihrapallolyllertäjän polvet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy