Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kotirataultraajia 26.2 Tampereen suunnalla?


Juha
 Share

Recommended Posts

Olen suunnitellut hölkkäileväni helmikuun lopulla kotirataultran 50 km, jos sää on inhimillinen ja terveys on normaali. Ajatuksena olisi mennä Tampereen maratonin reitti 4 kertaa (=42.2 km) + lisäksi samaa reitti siten, että kiertää vain arboretumin (=7.8 km). Auto olisi tarkoitus jättää parkkiin Pirkkahallille ja se voisi toimia huolto- ja tankkauspisteenä. Kun kierros on 10.55 km, niin juotavaa ei talviolosuhteissa varmaan olisi tarve pitää mukana. Pirkkahalli on tuolloin käsittääseni auki, joten WC on siellä tarvittaessa käytettävissä.

Tarkoitus oli lähteä liikkeelle n. 6:15 min/km-vauhdilla. Tosin kun reitti on ilmeisesti paljon tasaisempi kuin normaalit lenkkimaastoni, niin vauhti voi ehkä olla rahtusen parempikin. Ajattelin käydä joku viikonloppu juoksemassa viikonlopun pitkän tuolla reitillä (pari kierrosta), niin tuleepa reittikin testattua etukäteen.

Olisiko ketään seppolaisia tulossa mukaan? Kaikkienhan ei välttämättä tarvitse juosta 50 km:ä. Voihan sitä tulla vaikka juoksemaan viikonlopun pitkän tai puolikkaan kotirataultran.

Link to comment
Share on other sites

Sama homma,

sukulaisreissu kutsuu Ylivieskaan. Tokkopa vaimon suku pahastuu (saatikka vaimo itse) jos läksin kahvipöydästä kotirataultrailemaan.... :mad :vaimo :loukkaantunut2

Ja se mäennyppylä kun noustaan Härmälään saa vieläkin pohkeet kramppailemaan... juoksin maran Treella viime syksynä eikä mennyt ihan nappiin ei... :viheltely

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy