Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Joukkuekilpailuja?


palikka
 Share

Recommended Posts

Meitä on neljä sisarusta, kaikki jo yli kolmekymppisiä ja sellainen ihme on tapahtunut, että me KAIKKI olemme alkaneet juosta viiden vuoden sisällä, viimeisenä nyt nuorimmainen. Olemme siskon kanssa jo pari vuotta heittäneet ilmaan ajatuksen, että olisi kiva mennä yhdessä joukkueena johonkin kisaan, teettää paidat ja muutenkin panostaa tälläiseen yhteiseen juttuun. Tarkoitus olisi myös tehdä siitä perinne. Onko teillä seppolaiset mitään vinkkejä, lajeina saisi olla toki muitakin kuin juoksu, muttei kuitenkaan uinti... Älkää sanoko, että mikä estää kaikkia juoksemassa yhdessä esim. puolikkaan jossakin, sillä idea olisi nimenomaan joukkueena toimiminen eli omat osuudet. Mutta juoksu pitää olla ainakin yhdellä osuudella ja siitähän riita tulee kuka sen saa ; )

Link to comment
Share on other sites

Onko teillä seppolaiset mitään vinkkejä, lajeina saisi olla toki muitakin kuin juoksu, muttei kuitenkaan uinti...

Menee pelkän juoksun puolelle, mutta Vaajakosken maastoultra syksymmällä, josta löytyy juttua parilta vuodelta ultratapahtumien osastolta, on mukava tapahtuma, johon on mahdollista osallistua joukkueena. 60 kilometriä reilun neljän kilometrin pätkissä neljälle jaettuna onnistuu hyvin, vaikkei ihan maratonkunnossa olisikaan. Ja haastettakin on riittämiin, kun vähän kiristää ruuvia.

Link to comment
Share on other sites

Toinen mahdollisuus eli maastoultra joukkueena on Kolin Vaarojen maratonin ja ultran yhtedessä oleva joukkuekisa. Tosin en muista tarkkaa, onko tuo tarkoitettu vain kahdelle henkilölle (toinen juoksee ja toinen pyöräilee?), mutta saahan tuosta nelikosta hyvin myös kaksi joukkuetta.

Lisävahvistuksella teitä tulisi myös Venlojen viestiin joukkue, jos suunnistus kiinnostaa. Minä en tosin ole se lisävahvistus..

Link to comment
Share on other sites

Juoksen, koska nautin siitä, en juostakseni kovempaa kuin eilen.

Menee aiheen vierestä, mutta Palikan hyvä teksti sattui meikäläiseen. Mulla on tuo juoksutouhu viime aikoina lipsahtanut / muuttunut enemmän pakkopullan ja tulostavoittelun puolelle. Taitaa olla vähän miesten perisyntejä.

Mä arvostan naisia monestakin syystä, mutta tuo lauseen asenne on yksi niistä. Tuohan sopisi Naisten kympin sloganiksi.

Alkuperäiseen aiheeseen palatakseni: multakin ääni Venlojen viestille. Maastoultrakin kuulosti kivalta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy