Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Miten valmistautua coopperiin?


Pampa
 Share

Recommended Posts

Kuinka olette valmistautuneet coopperiin? Itsellä edessä ja olen tainnut sen joskus peruskoulussa viimeksi juosta..en tulosta muista enkä tainnut kuinkkan valmistautuakaan. Tottakai hyvä tulos hakusessa joten nyt olisi hyvät neuvot tarpeen. Lepoa pari päivää ennen? Paras tyhjällä mahalla?Harjoittelukin on ollut lähinnä pelkästään pk köpöttelyä..no sille ei voi mitään.

Link to comment
Share on other sites

Valmistautumiseen vaikutaa varmaan kuinka tosissaan cooperin haluaa juosta. Jos yrittää kovinta mahdollista tulosta, kannattaa viivalle tulla levänneenä. Jos juoksee esim viikonloppuna, voi alkuviikosta tehdä kevyen vetotreenin vahtituntuman saamiseksi ja sen jälkeen ottaa kevyesti. Ennen cooperia ei kannata juosta täydellä vatsalla ja ennen koitista on hyvä verrytellä kunnolla ja siinä samalla tehdä pari lyhyempää pyrähdystä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia kovasti...luonnollisesti toivoisin mahdollisimman hyvän tuloksen saavani eli kovasti aion yrittää, onnistuuko se sitten? Harmittaa, tämä kun tilaisuus kun tuli niin yllättäen, kun olen vain peruslönkkää vedellyt enkä ole vetoja tehnyt aikoihin. No sehän sitten kertoo vain tämänhetkisen tilanteen ja siihen on tyytyminen. 8) Taidan kuitenkin korvien välin vuoksi yrittää muutamat vedot vetäistä ennen sitä..oli hyötyä tai ei..sitähän ei tiedä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy