Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jesper Olsen Worldrun II Suomessa - 31.8.2008 Luhanka - Sysmä 47 km


Seppo
 Share

Recommended Posts

Kitulan kulmakunta löytyy teiden 6134 ja 610 risteyksen vaiheilta Joutsan ja Luhangan väliltä noin 10 km nelostieltä länteen. Ilmeisesti Toivakasta Hartolaan on tarkoitus mennä tuota pienempää 6134 tietä.

Pohjola (tähän sopiva, postinumero Pohela) löytyy noin 7 km Hartolasta etelään, sekin on korkeintaan kylä, mahdollisesti saanut nimensä Pohjolan talosta.

(Nämä sain selville Eniron karttahausta (http://kartat.eniro.fi/), kansalaisen karttapaikka antaa perusnäkymässä haun, jolla ei onnistu, mutta valitsemalla haku paikannimellä löytyy vaikka mitä, http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/paikannimihaku.html?)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Luhangan Verä (paikallinen puulaaki) ilmoitti, että majoitus ja juoksuapua ei heiältä tähän hätän löydy. Luhangan kyläntalolle pääsee kyllä peseytymään klo 21 saakka ja varmaan josain lähellä on mahdollisuus majoittua telttaan. Näin ikävä kyllä.

Sysmän osalta odottelen vielä tietoa. Asikkalla on alustavasti lupautunut mukana juoksemaan.

Link to comment
Share on other sites

Olin ajelemassa mökiltä Joutsasta kotiinpäin ja välttääkseni Jyväskylään johtavia ruuhkaisia teitä valitsin toisen reitin - onneksi! Maalaismaisemassa juoksi mies ja nainen eri puolilla tietä. Naisella oli tummat hiukset ja letti, mies oli vaalea. Ajoin ohitse ajatellen - niinkuin aina - hei, mutta siinähän on heimolaisia.

Jonkin ajan kuluttua tien vierellä oli auto, jossa oli paljon tekstiä. Jotain ralliin liittyvää, ajattelin. Kunnes näin, että siinä luki WORLD RUN. Meinasin ajaa ojaan!!!! Olin ajanut Jesper Ohlsenin(niinkö se kirjoitettiin) ja hänen seuralaisensa ohi! Näin heidät! Jeeeee!!!!!

Asun nimittäin länsi-Suomessa, enkä uneksinutkaan, että osuisin Jesperin reitille missään olosuhteissa.

:kumarrus:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy