Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jesper Olsen Worldrun II Suomessa - 25.7.2008 Pyhäjärvi - Pihtipudas 46 km


Seppo
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Majoitus on varattu Pyhäjärven camping-alueelta, kai sille leirintäalueelle on joku virallinenkin nimi olemassa mutta en sitä nyt ehdi kaivaa. Huoltoauton kuljettaja vaihtuu myös tässä kohdassa, edellisen osuuden hoitavat vielä Epun ansiokkaasti värväämät Kempeleen maratoonarit ja Pyhäjärveltä Jyväskylään päin ajelee taas Uusitalon Reinon järjestämä kuski.

Link to comment
Share on other sites

Aamulla tosiaan lähdettiin liikkeelle klo 9. Lähtöpaikkaa oli siirretty muutama kilsa taaksepäin, edellisen päivän pitkää etappia oli hieman lyhennetty, Worldrun porukka löytyi kuitenkin aamulla Emolahden leirintäalueelta.

Matkaa taitettiin mukavasti vaihtelevalla 4.35-6.20 vauhdeilla aina viiden kilometrin pätkä kerrallaan, huoltotauot kesti 1-20 minuuttia. Vauhdin vaihtelulla Jesper ja Sarah hakivat pienempää riskiä rasitus yms vammoille, eri vauhdit kuormittavat ofcourse eri lihaksia.

Yleensä Sarah tykkäsi juosta omissa oloissaan, Jesper taas oli erittäin puhelias kaveri, joka kertoi niitä näitä juoksujuttuja lähes taukoamatta. Erittäin sympaattisia ihmisiä molemmat.

Huolto pelasi mainiosti pääsponsorin huoltoautolla ammattimaisine kuskeineen.

Sponsorina toimi myös jalkinevalmista Ecco, jonka tossuja Jesper oli lupautunut käyttämään, ei kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen välineisiinsä, Ecco on kuulema valmistanut juoksukenkiä vasta pari vuotta.

Matkaa GPS mittarin mukaan tuli pätkälle 48,6km, mittarissani tosin muutama sata metri enemmän kuin etapin oikea pituus , yhden pätkän juioksin yksin kun Sarah ja Jesper pitivät hieman pidemmän paussin. Ko. pätkällä etsin huoltoautolle levähdyspaikkaa, jolloin jouduin kääntymään erään mutkan jälkeen takaisin viittoilemaan autolle.

Hellettä piisasi, ensimmäinen helteinen päivä tässä projektissa.

Erittäin ikimuistoinen tapahtuma, kiitoksia Sarah & Jesper.

P.s Kasistani löytyi 1 kpl Ecco RXP 1660 lenkkari kokoa EU 43. Kyseessä on joko autonkuljettaja Pertin tai JO:n kenkä, kun omistaja selviää palautan sen sovittuun paikkaan. (jos pertin, Reiskan maraton lienee sopiva paikka, jos Jesperin sopivin paikka lienee ensi parin viikon päästä Munkkiniemen self trancence.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy