Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jesper Olsen Worldrun II Suomessa - 24.7.2008 Pulkkila - Pyhäjärvi 78 km


Seppo
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hei,

Tämä on ensimmäinen viestini foorumille ja mikäpä oikeastaan parempi tapa aloittaa kuin kiitoksilla ja jakamalla hyviä kokemuksia juoksun parissa.

Olimme viime viikolla (24.7) perheen kanssa ajamassa JKL:stä kohti Oulua sukulaisiin. Aiemmin olin tällä foorumilla pistänyt merkille Jesperin ja Sarahin World Run-tempauksen. Kun aikataulut menivät täydellisesti yksiin ajattelin itsekin päästä hetkeksi osalliseksi tästä tapahtumasta.

#4 tietä ajelimme pohjoista kohti kunnes lopulta ensin näimme huoltoautot ja parin kilometrin päässä niistä Jesperin ja Sarahin juoksemassa. Ei muuta kuin U-käännös ja huoltoautolla lenkkivarusteet päälle. Seuraavan etapin sitten juoksin heidän mukanaan. Ja pääsinpä jopa valokuvaankin. Tässä sen tiedot karttasovelluksesta:

Author:
Jesper Olsen

Category:
WorldRun2

Task:
wr2 2008.07.23

Date:
24-07-2008 13:03:07

Kolmen pienen lapsen kanssa matkaaminen rajoitti tuon lenkin ainoastaan yhteen osuuteen, sillä jostakin ihmeellisestä syystä lapsia kiinnosti enemmän päästä mummolaan kuin odotella isää saapuvaksi lenkiltä...

Yhtä kaikki tuo jos mikä antaa lisäpontta omille juoksulenkeille ja kuten sanoin Jesperille heidän jatkaessa taas matkaansa niin on lohdullista tietää kun itse on juoksemassa vaikka maratonia niin vaikka kuinka paljon on itsellä vielä edessä niin heillä on sentään vielä aika paljon enemmän.

Kiitokset myös Kempeleen Maraton klubin jäsenille. Toivottavasti siirrettävä sirkuksemme ei liiaksi häirinnyt matkan joutumista.

Ja vielä kiitokset sekä terveiset Jesperille sekä Sarahille. Lapsemme vieläkin puhuvat maailman ympäri juoksevista miehestä ja naisesta eli melkoisen vaikutuksen tekivät kyllä.

Lopuksi vielä kiitokset tälle foorumille. Meille sunnuntaijuoksijoille tämä on kullanarvoinen tiedon- ja motivaationlähde.

Terveisin,

-Olli

ps. Tässä vielä linkki lenkin sportstracker logiin: http://sportstracker.nokia.com/nts/workoutdetail/index.do?id=317293

Muokattu
Linkki logiin.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy