Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.6 Pe Juhannusaatto


Savotar
 Share

Recommended Posts

Mie ostin käytettynä itselleni maastopyörän. En uskaltanut vielä lähteä metsäpoluille sen kans. Mutta toisaalta, nuo meidän pyörätiet vastaa ehkä asian. Välillä asfaltin välistä pukkaa koivuja ja nurmitupsuja ja kuoppia ja koloja riittää.

Siinä polkiessa mietin niitä lukkopolkimia. Mutta toisaalta kun on tällainen "huojuva talo" voisi apurattaat ehkä olla paremmat....

Jos pitempiä lenkkejä meinaa tehdä, pitää kyllä hommata ne pyöräilyhousut. Kun tuo läski on siunaantunut väärään paikkaan. Persaus on luinen, mutta kaikki läski on mahassa. Ihan mahallaan kun ei viitsi polkea. Teknisesti hankalaa.

Tervolan kunnan rajalla tuli käytyä. Matkaa tuli n. 40km ja aikaa meni 1.45.

Ja kun käytetty pyörä oli niin rengas tietenkin puhkesi vähän ennen kotia. Laiskuri kun olen, soitin miehen hakemaan:)

Niin sitä sitten tultiin viimeinen kilometri hurukyytiä kotiin.

Ihana ilma ja Kilpisjärven lomailijoidenkaan ei tarvitse sateessa jussia viettää. Lapin kansassa lukikin, että jäät ovat sulanneet Kilpisjärveltä juuri juhannukseksi.

Hyvää juhannusta kaikille.

Link to comment
Share on other sites

Oltiin LI:n kanssa siis Paloheinässä juoksemassa puolikasta, ja eka kierros meni turhan hitaasti, joten piti sitten alkaa ottamaan menetettyä aikaa pikkuhiljaa kiinni. Viimeiset kaks kiekkaa mentiinkin sitten sen verran lujaa, että LI sai enkan tehtyä pienellä marginaalilla. Eka puolisko n. 1:05 (vessataukoon meni kääntöpaikalla 1 min jänistettävällä), ja toinen puolisko noin 1:02, joten selkeesti negative split. Ilman vessataukoa (1:04) ja hieman paremmalla alkuvauhdilla menee helposti 2:05 LI:lla. Mutta enkka hänelle ajalla 2:06:59 - onnittelut :)

21.1 km / 2:07:02 / 6:01 min/km / avg. 153

p.s. Kiitos kanssajuoksijoille ja järjestäjille (mm. aco), ja etenkin Pietarille ja Landorille alkutahdeista. Rentoa Juhannusta kaikille :)

Link to comment
Share on other sites

Kaikille palstalaisille tasapuolisesti Rauhaisaa Juhannusta!

Aamutuimaan sitkeä 11.5km erittäin painostavassa ja nihkeässä ilmassa. Sykkeet tosi koholla ja väsyneet jalat. Ei se mitään, välillä on näitäkin lenkkejä, tulipahan lenkura kuitenkin tehtyä.

Nyt kuitenkin Juhannusruoan valmistuksen kimppuun, sekä illemmalla sauna.

Tästä alkaa myös meikäläisen loma, joten luvassa paljon juoksua,lepoa, hieman matkailua ja muuta mukavan rentouttavaa toimintaa. :035:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy