Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Enzo Marathon?


Recommended Posts

Oltiin viime vuonna Enzo Ferrari marathonilla ja kokemus oli mahtava!

Tietysti vaikuttaa se että Kimi voitti mestaruuden F1:ssä ja silloin oli suomalaisena hienoa olla Ferrarin kotikylässä Maranellossa.

Reitti on suhteellisen tasainen ja taitaa hiljalleen laskea kohti maalia. Maranello on pieni sympaattinen kylä, jossa kaikki liittyy jotenkin Ferraariin. Hotelli jossa oltiin Maranellossa oli suhteellisen halpa, mutta hieno. (oisko ollu Maranello Palace tai jotain sinne päin).

Lenkki menee läpi Modenan joka on hieman isompi kaupunki ja päättyy Carpiin, joka pieni ja vanha kaupunki. Aukio johon maraton päättyy on komea.

Maraton oli hienosti järjestetty. Reitinvarrella oli hyvä tarjoilut yms.

Suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

Ed. kanssa sama juttu. Oli kiva katsoa formulaa hotellissa juoksuporukan kanssa Bolognassa kun Kimi voitti "puusilmän" ;) nenän edestä mestaruuden.

Maraton on mukava, pieni ja sympaattinen. Kannattaa käydä juoksemassa. Reitti, osallistujamäärä ja lämpötila mahdollistavat juosta hyvänkin ajan.

-Syte

Link to comment
Share on other sites

Omatoimimatka on halvempi ja järkevämpi.

Lento Milanoon tai Bergamoon (halpalentoja saatavilla) Sieltä vuokraautolla Maranelloon. Kun vuokraa hotellin kisajärjestäjien kautta saa vielä alennuksetkin. Muistaakseni meidän menomatkan lentolippu Ryanairin kanssa oli n. 50e ja paluu SASilla noin 180e. Auton vuokrauksesta ei paljon tule nokkaa päälle ja olisko hotelliyö maksanut jotain 80e/huone ja oli vielä tosi hieno.

Turha maksaa mistään oppaan palveluista!

Link to comment
Share on other sites

Tuli juostua 2006: katso http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=8407.

Omatoimimatka toimi hyvin. Lento Milanoon. Lentokentältä bussi päärautatieasemalle, josta junalippu Carpiin (pikajunalla Modenaan, josta paikallisjunalla Carpiin). Koko junamatka kestää pari tuntia. Hotelli kannattaa varata etukäteen Carpista, jossa kisakeskus, kisaravintola (ilmainen ruokailu kilpailijoille) ja maali sijaitsevat. Lauantaina voi (tai siis on pakko) seurata Granfondo-pyöräilyä, jonka lähtö ja maali ovat Carpissa. Kovimmat paikalliset kuntoilijat suorittavat Grancombinatan, eli 142 km pyörällä lauantaina ja maratonjuoksu sunnuntaina. Sunnuntai-aamuna ilmainen bussikuljetus juoksijoille Carpin keskustorilta (maalipaikan vierestä) Maranelloon lähtöpaikalle klo 6:30-7:50. Startti Maranellosta 9:20.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 weeks later...

Eka maraton kokeiltu - eli Enzo aikaan 4.13.04. Alle neljästä tunnista näin unta ennakkoon mutta ei ny sitten ... Lisää pitää setän opetella että setä pääsee alle neljän! Lisää tätä kiitos!

Kiva reissu - Marathonilla hyvä meininki ja järjestelyt pelas ihan mukavasti - niinkuin on muutkin asiasta maininneet. Aivan loistavalla paikalla ko. kisa pidetään - lähellä paljon nähtävää. Ferrarit, Ducatit, Maseratit sun muut esmes.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy