Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lakeus-maraton 2008


Recommended Posts

Olisiko jollain vähän tarkempia tietoja ko. tapahtumasta, kotisivuilla vähän niukahkosti. Eli lähinnä:

- Onko käytössä chip?

- Urheilujuoman merkki + versio sekä muut huollon tarjoilut?

- Mitä tarkalleen ottaen hintaan sisältyy? (Reitin lisäksi)

- Kokemuksia järjestelyistä, reitistä ym.

- Oletko lähdössä mukaan?

Ajattelin ensin lähestyä Nurmon Jymyä sähköpostilla, mutta tuumasin jonkun muunkin ehkä hyötyvän tiedoista tätä kautta! :conf:

Link to comment
Share on other sites

Reitti

Lakeus-maratonin reitti on virallisesti mitattu (n. 10,55km) lenkki joka kierretään

maratonilla neljästi. Reitti on pääosin asfalttia. Reitin korkeusero on 11 m, kokonaisnousu kierrosta kohti on 54 m.

Huoltopisteet

Reitillä on kolme huoltopistettä, joista yhtä voi hyödyntää kahdesti kierroksen aikana. Edestakaisen osuuden valvottu kääntöpiste sijaitsee Atrian tuotantolaitokselle menevän kevyen liikenteen väylän alkupäässä.

Huoltopisteet tarjoavat vettä, mehua ja Dexal-urheilujuomaa. Maratonilla on myös tarjolla rusinoita, banaania ja suolakurkkua.

Omat juomat

Omat juomat tulee toimittaa selkeästi merkittyinä niille varattuun laatikkoon klo 11.30 mennessä, josta ne toimitetaan huoltopisteillä oleville omille pöydille. Pöydät ovat sijoitettu ensimmäisiksi huoltopisteillä.

Pukuhuoneet ja vaatesäilytys

Pukuhuoneet, suihkut, wc:t ja sauna sijaitsevat liikuntahallin tiloissa. Naisten ja miesten pukuhuoneet on merkitty erikseen. Valvottu varustesäilytys sijaitsee liikuntahallin salissa. Kiinnitä kirjekuoressa oleva numerotarra varustekassiin.

Palkinnot

Kolme parasta joka sarjasta palkitaan pokaalilla, lisäksi maastopyörä maratonin ja puolimaratonin reittiennätyksestä sekä naisille että miehille.

Kaikkien kilpailijoiden kesken arvotaan 10 kpl maastopyöriä ym. palkintoja. Kaikille kuvataiteilija Soile Yli-Mäyryn suunnittelema maratonmitali.

Tuossa yllä poimintoja kotisivujen osallistujainfosta (Dexal tod. näk. appelsiini). Reitistä n. 0,5 km on soratietä ja muutama mäennyppyläkin löytyy. Lyhimmän reitin hakemisessa tien joutuu ylittämään viistosti monta kertaa mutta eipä tuo ongelmia tuottanut v. 2006 kun kisan juoksin. Chippiä ei ole tänä vuonna käytössä, ajanotto on sama kuin Kyrönjoki-maratonilla eli hyvin toimii niin kuin muutkin järjestelyt (omakehua, heh). Jos en "joudu" töihin tähän tapahtumaan niin aion osallistua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy