Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 17.6.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Oli hiukan kostea keli lähtiessä, ja siinä kilsan jälkeen alkoikin lorottamaan oikein kunnolla. No saipahan Brooksit pestyä ulkoapäin siinä samalla. Kevyttä hölkkää, ja sykkeetkin käyttäytyi kohtuullisen mukavasti. Hyvää vaihtelua tuo sateellakin hölköttelykin, kunhan vaan ei anna vilulle pikkusormea. Hauskasti tuli vielä tasaminuutit lenkillä.

10 km / 1:03:00 / 6:18 min/km / avg. 135

Link to comment
Share on other sites

Sandaaleissa paljain jaloin fillarilla 16km. (Tosin poikkesin kaksi kertaa kyläilemässä.) Varpaat tuulettui ja pää! Hieno ilma, kesäinen, tuoksuva, lintuhavaintoinen ja ukkosenuhkainenkin. Ukkonen ei tullutkaan ja polkeminen onnistui jo hyvin. Elämä alkaa maistua taas. Maaseudun meininkiä. Kuovi oli vallannut taas saman pellon kuin aina kesällä. Lapset polski uimapaikalla.

Link to comment
Share on other sites

Uhmasin sadetta ja kävin tekemässä radalla vetotreenin. Verkkaa 2km + koordeja + 3xspurtit + 2x5x200m/pal. 200m hiss./sarjapal. 5min + loppuverkka 2km.

Tavoitteena oli yltiöoptimistinen alle 35s, johon pääsin vain kolme kertaa. Muuten tasaista (paitsi tuo tokan vedon notkahdus), joten ei huono. Ja jos vertaa viime vuoteen, niin keskiarvollisesti nyt mentiin n. 3 sekuntia kovempaa...

Vetojen ajat: 1. sarja: 35,3s – 36,3s – 35,1s – 35,3s – 34,7s ja 2. sarja: 34,7s – 35,2s – 35,4s – 35,2s – 34,4s.

Link to comment
Share on other sites

1 h salsaa

1 h Pilates

Ekan kerran pääsin siis näille tiistain tunneille, joissa on nyt kesäkaudella 3.viikko menossa. Salsa-tunti oli ihan vauhdikas, mutta sarja täysin sama bachatoineen kuin eilen, ei siis tarpeeksi haastetta.

Pilatesta menin kokeilemaan ja ei ollut minun lajini. Nimittäin heti alussa alkoi yskittämään ihan hirveästi, kun tuossa lajissa ollaan melkein koko ajan lattialla selällään. Meinasin lähteä siinä vaiheessa tunnilta pois, en kuitenkaan kehdannut vaan olin sinnikkäästi loppuun asti. Vaikka olenkin lääkäriltä terveen paperit saanut, yskä häiritsee ihan selvästi tiettyjä harrastuksia. Harmi, vaikutti ihan kivalta lajilta, mutta pitää tyytyä näihin seisaaltaan harrastettaviin urheilulajeihin. Tai sitten pitää raahata kuntosalille oma puhallettava tyyny, joka kohottaa pään asentoa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy