Jump to content
Juoksufoorumi.fi

sunnuntai 15.6


kurppa
 Share

Recommended Posts

Aamulla muiden jäädessä nukkumaan piipahdin Ylitornion puolella. Pyöräilyä tuli 50km.

Siellä suon laidalla juomataukoa pitäessäni ajattelin, että on se hyvä, ettei nuoruuden vimmassa muuttanut suureen maailmaan. Kyllä se on ihana olla tällainen maalaistollo ja nauttia siitä hiljaisuudesta ja vaipua vuosi vuodelta enemmän ja enemmän sosiaalisesti rajoittuneeksi erakoksi.

Pihlaja alkaa pikkuhiljaa kukkimaan myös. Tuoksusinfonia oli taas aamusta upea. Mitä nyt porot juoksi välillä tiellä ja niiden pierut haisee aikas pahalle.

Link to comment
Share on other sites

Kilpikonnan kanssa kesäisessä "melkein kaatosateessa" pisteltiin viimeinen pitkis ennen maratonia. Juostiin maratonreitti kertaalleen läpi. Käytiinpä ihan urskissa tekemässä kierros myös kentällä, kuten sitten oikeastikin käydään. Ihan jo kuultiin korvissamme yleisön mylvintä, kun se meitä parin viikon päästä kannustaa. :goodvibes: Vauhti ja sykkeet pidettiin kurissa!

21.4km - 02:17:30 - 6.25min/km - syke 141.

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:09:30/keskisyke 138, max.syke 151/499kcal/6:57 min/km

Hieman takareisissä tuntui eilinen Forssa, joten köpöttelin hidasta vauhtia ja kävelin kaikki ylämäet. Aikoja ja sykkeitä en taas nähnyt, kun Polarin näyttö kellossa kaipaa edelleen pattereiden vaihtoa, mutta lopussa antoi kuitenkin kaikki ajat ja sykkeet.

Hieman liikaa päällä, kun mittarissa oli vain 16 astetta ja tuuli; mutta samalla oli kuitenkin niin nihkeä ja hiostava ilma, että olisi ollut ihan shortsi/lyhyt toppikeli. No, eipähän tullut ainakaan juostua kovaa!

Link to comment
Share on other sites

Hieman liikaa päällä, kun mittarissa oli vain 16 astetta ja tuuli; mutta samalla oli kuitenkin niin nihkeä ja hiostava ilma, että olisi ollut ihan shortsi/lyhyt toppikeli.

Sama vika täällä, juoksutakin olis voinu sittenki jättää kotia, laitoin sen lähinnä sateensuojaksi . No, 40 min tuli hölköteltyä palautteluna eilisen pitkältä.

Link to comment
Share on other sites

Aamun kimppalekille ei valitettavasti ehtinyt, niin iltapäivällä Ruissalossa 35,7 km,

2.49.38, avg 137, 4,44min/km. Juotavaa ei tullut tarpeeksi mukaan. Aivan järjetön jano ja mehua mukana vain 0,5l. Virta loppui muutenkin aikaisemmin kun oli tarkoitus. Loppuun suunniteltu kiihtyvävauhtinen loppuveto muuttuikin, hidastuva vauhtiseksi loppukiriksi : )

Se olin sitten viimeinen kunnon pitkä ennen Paavo Nurmi maratoonia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy