Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 12.6.


cone
 Share

Recommended Posts

Liekö kuuluisi tänne, mutta on se kuitenkin mun "treeni".

Rennoin mielin kävelylenkille, tosin 500 m jälkeen totesin, että olen ylipukeutunut (laastaria ja sideharsoa haavan alueella, puuvillainen t-paita alla, pitkähihainen urheilupaita sen päällä sekä vielä verkkatakki). Siitä huolimatta ekat 5,3 km kuljin 9'/km-vauhtia, sen jälkeen alkoi matka vaikuttaa ja olo jäykistyä ja vauhti putosi 9:30'/km seuraavan 3,5 km matkalla. Päätinkin käydä kaupassa ostamassa pientä purtavaa (lakuja) ja kävelin lopun 2,5 km metsän poikki hitaasti köpötellen.

Mittarin mukaan kaloreita paloi n. 1000 kcal (ne tuli jo takasin loppumatkalla lakuista...) ja keskisyke oli 106 ja aikaa meni 2:05 h, matkana n. 11,5 km. Päälle vielä tein ns. helpotetulla (naisten tyylillä - polvet maassa) tavalla 50 etunojapunnerrusta.

Link to comment
Share on other sites

:cool0010: Harjoite se on tuokin. Lakut olisit voinut jättää väliin tai "nautiskella" hitaammin. Oma treeni oli ajaa autolla 15 km yhteen suuntaan ja ostaa säkki kaupalla ruokaa viikonlopuksi sekä tietenkin ajaa takaisin ja kantaa ne kotiin. Yleisön pyynnöstä on treenitauko, koska Forssan puolikas on lauantaina.

Link to comment
Share on other sites

Ohjelman mukaan olisi pitänyt tehdä 8 kpl 2 minuutin vetoa. Taisin aloittaa liian kovaa kun en jaksanut kuin 6 vetoa. Viides meni hammasta purren, mutta kuudes tuntu jo niin pahalta että päätin jättää siihen. Näillä kuudella vedolla matka pysyi kuitenkin lähes samana, syke vedon lopussa nousi 168 -> 176. Kotiin kevyttä hölkkää ja päälle vielä puolisen tuntia ruohonleikkurin ulkoiluttamista ja kukkien kastelua.

Link to comment
Share on other sites

Huhhuh, olipas paikat jumissa tiistain vetojen jälkeen. Etenkin säären alueella oli mukavat kiristykset. No, yritin juosta kevyesti, vaikka hiukan tukkoista olikin. Sykkeetkin koholla. Sääkin saattaa vähän vaikuttaa, mutta nyt on saatava 2 päivän varotusajalla paikat kisakuntoon. Seuraavaks kevyesti vesijuoksemaan ja terapia-altaaseen vesihierontaan. Kylmäallas kuuluu myös ohjelmaan saunaa unohtamatta.

6.260 km / 40:29 / 6:28 min/km / avg. 140

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy