Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Verenluovutus


ela89
 Share

Recommended Posts

Hei!

Tänään eksyin kaupungille vähän shoppailemaa, ja tuli siinä sitten hetken mielijohteestä päätettyä mennä luovuttamaan verta. Kaikki kävi todella nopeasti. Ehkä oli hyvä,että tuli tehtyä päätös spontaanisti niin ei ollut aikaa jänistää. Harmitti kun hoitaja kertoi, ettei samana päivänä saa urheilla. Jäi juoksut väliin, ja tämä on peräkkäinen lepopäiväni. Ahdistavaa. Luovuttaminen kävi nopeasti, oli ihan siedettävää ja sain ilmaista purtavaa/juomaa sekä ensikertalaisille jaettavan pinsetin+laukun yms. krääsää.

Oletteko te luovuttaneet verta? Millaisia kokemuksia teillä on ollut? Käyttekö säännöllisesti?

Ensi kerralla sovitan luovutuksen (jos edes menen) lepopäivälle! :icon_syda:

Link to comment
Share on other sites

Onhan se vähän tyhmä vastata viestiin näin parilla linkillä, mutta tällä foorumilla on niin paljon juttua ja niin paljon on käyty keskustelua eri asioista, että ennen kuin aloittaa täysin uutta ketjua jostain aiheesta, kannattanee tarkistaa, millaista keskustelua aiheesta on aiemmin käyty. Eli haku-toiminto vaan rohkeasti käyttöön. Uusi ketju voi tietty olla paikallaan, vaikka aiempia ketjuja löytyisikin, mikäli aiemmat ovat kovin vanhoja/vanhentuneita.

Verenluovutuksesta löytyy mm. nämä hyvät ketjut:

http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=760

http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=11180

http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=12933

http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=3025

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Luovuttamassa kävin, mutta ruusun jätin ottamatta. Olis kuollut autoon kuitenkin. Ensimmäistä kertaa luovutuksen jälkeen olo oli vähän heikkona. Varmaan tiivis ohjelma loppupäivälle yhdistettynä lämpöön teki tehtävänsä. Samalla ilmoittauduin luuytimenluovuttajarekisteriin. Läheiselle löytyi just saksasta sopiva luovuttaja. On jotenkin nämä luovutusasiat ihan uusissa sfääreissä nykyään....sillä on todellakin merkitystä!

Link to comment
Share on other sites

Ottaapas tuo nyt koville. Luovutin tiistaina, ja keskiviikkona aikeena oli vedellä tonnin vetoja, vaan eipä tullut mitään. Tänään pitkiksestä tuli pätkis. Aivan vetämätön olo. Mulla oli siinä rajalla, että kelpaako veri, kolmen oton keskiarvosta tuli se 125, mietin, että olisko se sitten vaikuttanut. No, nyt syödään rautaa ja toivotaan että ensi viikolla olis jo reippaampi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy